Jug Theo
Image default
Dienstverlening

7 voordelen van keramische tegels in Dordrecht

Wilt u keramische tegels kopen, zoals de populaire Douglas Jones tegels uit Spanje? U kunt hiervoor uitstekend terecht bij Fravo Tegels in Dordrecht, Zuid-Holland. U gaat gegarandeerd van belangrijke voordelen profiteren.

Waarom keramische tegels in Dordrecht kopen?

Er zijn veel redenen te noemen om keramische tegels in Dordrecht te kopen. Deze tegels kennen eindeloos veel voordelen. Hieronder vindt u de 7 meest belangrijke voordelen.

1. De tegels zijn antistatisch

Koopt u keramische tegels in Dordrecht, bijvoorbeeld Douglas Jones tegels van hoge kwaliteit? Dan bent u er zeker van dat u nooit meer vervelende schokken krijgt bij het vastpakken van een deurknop of een kraan.

2. Geen brandplekken op de tegels

Het kan altijd gebeuren dat er iets brandends op de vloer valt, zoals een sigaret of wat vuurwerk dat te dicht bij de deur wordt aangestoken en de verkeerde kant op vliegt. Er ontstaan in geen geval brandplekken of verkleuringen op de keramische tegels.

3. Keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk

Als u keramische tegels koopt bij deze tegelzaak, dan koopt u tegels die nagenoeg geen onderhoud nodig hebben. De tegels behouden uit zichzelf hun hoge kwaliteit en oorspronkelijke uitstraling.

4. Makkelijk schoon te houden

Keramische tegels, zoals de Douglas Jones tegels, zijn eenvoudig schoon te maken met mild schoonmaakmiddel. U hoeft er geen speciale, dure reinigingsmiddelen voor aan te schaffen.

5. Goed voor de gezondheid

Een belangrijk voordeel van keramische tegels is dat de overlevingskans van mijten, microben en andere micro-organismen nihil is. U heeft geen last van allergieën of andere gezondheidsklachten door de vloer.

6. De tegels zijn snij- en krasvast

In een huis moet geleefd kunnen worden zonder de voortdurende angst dat de vloer beschadigt. De keramische tegels zijn snij- en krasvast. Er zullen niet gemakkelijk beschadigingen op de tegels ontstaan.

7. Vlekken ontstaan niet gemakkelijk

Koopt u keramische tegels in Dordrecht van het merk Venis? Dan hoeft u niet bang te zijn voor het ontstaan van vlekken. Zeker de geglazuurde varianten zijn totaal niet gevoelig voor vlekken, doordat zij geen vocht opnemen.