Jug Theo
Image default
Dienstverlening

Bestelbus huren bij alle gelegenheden

Komt er een verhuizing aan? Gaat u de garage opruimen? Of heeft u een activiteit met meer mensen dan in uw auto passen? Ga dan eens na of u niet beter een bestelbus kan gaan huren. Er zijn veel verschillende bedrijven die u hierbij zouden kunnen helpen, maar heeft u ook al eens gekeken bij Blue Rent a Car? Zij hebben een breed aanbod aan bestelwagens, zoals een personenbusje die u kilometervrij kunt huren. Het huren van een bestelwagen is nog nooit zo makkelijk geweest! lees verder om te ontdekken waar u uit kunt kiezen.

De Mercedes Vito

Deze bestelbus is te huren als u bijvoorbeeld gaat verhuizen, maar niet meteen in een erg grote vrachtwagen wilt gaan rijden. U kunt er vanuit gaan dat deze bestelwagen ongeveer 1020 kilo kan dragen en dat de inhoud ongeveer 2.40 bij 1.60 en 1.40 meter is. Doordat u deze informatie van te voren al heeft kunt u gemakkelijk opmeten en uittekenen of al uw spullen er in gaan passen.

De Mercedes personenbus

Mocht u geen spullen gaan vervoeren maar mensen, dan is het Mercedes personenbusje dat kilometervrij te huren is, geschikt voor u. Hier passen namelijk wel negen mensen in. Deze personen passen ook wel in twee auto’s maar met iedereen samen is het natuurlijk veel gezelliger en de kosten voor benzine en dergelijke blijven uit.

De Mercedes met laadklep

Het huren van een bestelwagen kan ook betekenen dat u voor een wat grotere wagen wil gaan, zoals de Mercedes met laadklep. Deze lijkt erg veel op een echte vrachtwagen en heeft dan ook een afmeting van 4.20 bij 2.10 en 2.00 meter. Grote spullen kunnen hier dan ook makkelijk in, net als zware spullen. De te huren bestelwagen kan namelijk 740 kilo aan gewicht dragen. Het is dus de perfecte bus voor een grote verhuizing.

Ontvang aanvullende informatie

Mocht u een bestelbus of een personenbusje willen huren, helemaal kilometervrij, dan bent u bij deze experts aan het juiste adres. Voor vragen en verdere informatie kunt altijd hun website raadplegen.