Jug Theo
Kunst en Kitsch

Breng het popart gevoel in huis door een popart schilderij te bestellen

Wil jij een uniek schilderij in huis? Een mooie pop art schilderij bestellen is dan een goed idee.Popart is ontstaan in de jaren 50 en is tot op de dag van vandaag zeer populair. Met heldere kleuren in comic-stijl is popart opvallend anders en brengt het leven in elke kamer.  Bij ons ontdek je popart design werken van unieke en zeer goede schilders. De creaties imiteren de kleurrijke cultuur en reclame uit het popart tijdperk en zijn puur entertainment.

Pop Art posters op canvas en als wanddecoratie

Popart schilderij bestellen is gemakkelijk. Een pop art schilderij is een vorm van kunst gekenmerkt door een kleurrijke massacultuur. Verfraai muren met de opvallende werken van onze hippe popartiesten. Het meest verkocht is pop art op canvas. Canvas heeft een licht gestructureerd oppervlak en dat wordt bedrukt met een high-end kleurenprinter. Het resultaat is een levendige en intense print. Zwart is dan ook écht zwart. De po part prints op canvas worden afgewerkt met een hoogglansvernis, waardoor de kleuren nog meer opleven. Van groot tot erg klein, je kan een pop-art schilderij bestellen op vrijwel elke afmeting. Voor het frame is er keuze uit verschillende diktes. Door al deze mogelijkheden is het mogelijk om voor elke muur een passend werk te maken.

Alternatief

Naast onze canvassen bieden wij ook een kwalitatief alternatief voor de normale poster: aluminium dibond. Dit is de premium versie voor kantoor, praktijk of thuis. Popart schilderij bestellen op aluminium dibond heeft een moderne en stijlvolle uitstraling en past daarom in iedere woonstijl. De aluminium rails aan de achterzijde maakt het ophangen gemakkelijk en zorgt ervoor dat het kunstwerk een ware blikvanger wordt! Als goedkoper alternatief voor popart schilderij bestellen kun je ook kiezen voor een fotoprint (poster) welke je ook door ons kunt laten inlijsten.