Jug Theo
Image default
Aanbiedingen

De beste manier om de prachtige Nederlandse landschappen te verkennen

We staan er niet altijd bij stil en we zijn nog wel eens geneigd om te kijken naar wat we niet hebben. Maar het Nederlandse landschap is toch best wel bijzonder. Ga er eens op uit! Een e-chopper tour is een leuke manier om de Nederlandse landschappen te verkennen.

 

Wat is een e-chopper?

Een e-chopper is een elektrische bromfiets met een stoer uiterlijk. Het is een soort ‘low-rider’ met brede banden en een wat hoger en breder stuur. Door dat deze e-chopper elektrisch is, maakt hij vrijwel geen geluid waardoor je tijdens de rit ook met elkaar kunt praten. Omdat de e-chopper elektrisch is, is het natuurlijk ook de beste optie voor de natuur. E-choppers hebben een blauwe kentekenplaat. Dit betekent dat je een scooter- of autorijbewijs nodig hebt en je de e-chopper zonder helm mag besturen.

 

Natuurgebieden

Nederland kent veel mooie natuurgebieden waar de e-choppers geleverd kunnen worden. 

Denk maar aan de duinen, de heidevelden op de Veluwe, de Oostvaardersplassen in Flevoland of de heuvellandschappen in het zuiden van het land. Genoeg mooie plekken om een dagtoerist in eigen land te zijn.

 

De natuur in

Met de e-chopper kun je ongeveer 40 á 50 kilometer rijden. Dat betekent dat je tot zo’n twee uur lang onderweg kunt zijn. Hierdoor kun je een mooi stukje van Nederland verkennen! Ga voor een uitgestippelde route of kies zelf waar je langs gaat. Weet je het niet zeker? Vraag dan aan de verhuurder welk gebied het beste bij jouw wensen past. Zo lang je maar niet met een lege batterij ver van de afleverplaats komt te staan. 

 

Een complete middagactiviteit

Vergeet niet dat je onderweg ook bij een leuk restaurant kunt gaan  lunchen of een kopje koffie kunt gaandrinken. Zo kun je er een prachtige middag van maken.

 

https://www.bubbelbal.nl/