Jug Theo
Image default
Electronica en Computers

De beste speakers voor je pc kopen

De beste speakers voor je pc kopen

Om de Beste pc speakers te kopen moet je jezelf een aantal vragen stellen. Zo is het ondermeer belangrijk om te weten of je draadloze speakers wil of met draad. Als je draadloze speakers wil gebruiken dan moet je pc over bluetooth of wifi beschikken zodat hij verbinding hiermee kan maken. Er zijn ook fabrikanten die een dongle meeleveren, maar deze nemen dan wel weer een USB poort in beslag. Veel mensen denken dat dure speakers altijd de beste zijn, maar dit is niet waar. Vaak zijn de beste speakers diegene die tussen midden en hoogsegment in zitten. 

Waar je ook op moet letten is het label best getest. Dit laat namelijk zien dat consumenten of bedrijven dit product hoog beoordeeld hebben. Daarnaast is het ook maar net waarvoor je het wil gebruiken. Zo is voor een videogesprek een 2.1 set al voldoende. Als je films, series of muziek wil gaan kijken en luisteren dan is het raadzaam om voor een 5.1 of 7.1 set te gaan. Je wil immers het gevoel binnen krijgen en daarvoor heb je niet alleen speakers maar ook een sterke bass of subwoofer nodig.

Kiezen voor een slimme speaker

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een slimme speaker. Deze worden niet alleen door ouderen gebruikt, maar ook consumenten en bedrijven. Een goed voorbeeld is de Google Home speaker. Je kunt hem namelijk een plekje laten reserveren bij het restaurant of het licht in huis dimmen. Daarnaast kan hij ook de afspraken voorlezen, maar ook een nieuwe afspraak in de agenda zetten. Ze zijn er in grote en kleine formaten en het zal je nog best verbazen hoe hoog de kwaliteit is qua geluid wat eruit komt. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om zelf de taal in te stellen. Het hoeft dus niet altijd standaard Nederlands te zijn. Tevens kun je ook het weer met een zin vragen en dan gaat de speaker dit opzoeken en voorlezen. Hij werkt via een WIFI verbinding, dus je moet wel een goede internetverbinding hebben.