Jug Theo
Image default
Hobby en vrije tijd

De leukste feestlocatie van Maastricht vindt u bij dit bedrijf

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Maastricht? Wilt u een familiefeest organiseren, een jubileum vieren of gewoon zomaar een feest geven? Bekijk dan eens de website van Rederij Stiphout. Ze bieden diverse bootarrangementen aan, waarbij u feest kunt vieren op een boot en ondertussen rondvaart in de grachten van Maastricht. Deze originele manier van feestvieren is al door vele personen geboekt. U kunt met zowel kleine als grote gezelschappen een passende boottocht uitzoeken waarbij u geniet van een gezellige sfeer, leuke muziek, lekker eten en een mooi uitzicht. Wat wilt u nog meer?

Kies uit een van de bootarrangementen

Wanneer u ervoor kiest om een boot te huren als feestlocatie in Maastricht, dan heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor de Friday Evening Borrel cruise of de Saturday Night Dinner cruise. U geniet hierbij in goed gezelschap van een lekker hapje en drankje en vaart ondertussen langs de mooiste plekken over de Maas. Ook een uitgebreid diner is een echte aanrader. Door de ruimte in de boot kunnen u en de andere gasten rustig genieten van het lekkerste eten, versbereid door een chef-kok. Elke maand wordt er eten geserveerd uit een andere keuken. Denk hierbij aan Italiaans, Grieks en Spaans. Naast het organiseren van feesten op een boot kunt u ook kiezen voor een van de boottochten die Rederij Stiphout aanbiedt. Ga bijvoorbeeld voor de 4 Sluizentocht, brunchcruise, pannenkoekencruise of de historische vaarroute. Dit is een erg leuk idee voor een uitje met collega’s, vrienden of familie.

Reserveer uw bootarrangement direct online

Bent u enthousiast geworden over de bootarrangementen van dit bedrijf? Wilt u meer informatie over deze feestlocatie in Maastricht? Neem dan contact op met Rederij Stiphout en vraag naar de mogelijkheden. U vindt de contactgegevens op hun website. Daarnaast kunt u ook direct reserveren via het online formulier. Zo weet u zeker dat op tijd bent en kunt genieten van een leuke boottocht of een origineel feest op het water.

https://www.stiphout.nl/home

Gerelateerde artikelen

Met een yacht in Amsterdam mooie vaarroutes ontdekken

Caravan occasions te koop

Een duiklamp tot grote diepte, zonder diep in de buidel te tasten