Jug Theo
Kinderen

Deze binnenspeeltuin vlak bij Breda is een ideale activiteit in de schoolvakantie

Breng tijdens de schoolvakantie de kinderen naar een binnenspeeltuin nabij Breda voor een dag met gegarandeerd speelplezier. Kinderen kijken altijd onwijs uit naar de schoolvakanties, maar na de eerste paar dagen raken ze al snel verveelt, omdat ze niet goed weten wat ze moeten doen of vriendjes en vriendinnetjes op vakantie zijn. Bij Kids Wonderland hoeven kinderen tot en met 12 jaar zich echter geen seconde te vervelen! Deze indoor speelplaats van ruim 2500 m² bestaat uit onwijs veel speeltoestellen, avonturen en attracties waar voor ieder wat wils is en kinderen zich urenlang kunnen vermaken.

Wat kun je verwachten?

Deze binnenspeeltuin in Molenschot, in de buurt van Breda, bevat zowel een buiten als binnen accommodatie. Van woensdag tot en met zondag kan er van 10.00 uur tot 19.00 uur gespeeld worden. Daarnaast hoeft er ook geen hongergeleden te worden, want er zijn genoeg eetgelegenheden waar onder andere patat, verse pannenkoeken en hamburgers geserveerd worden. Let op: eigen eten en drinken van thuis meenemen is verboden! Een andere regel die dit avonturenpark stelt is het verplicht dragen van sokken. Dit in verband met de hygiëne. Tot slot zijn er voor een aantal attracties dichte schoenen nodig en worden er minimumlengtes gehanteerd.

Tarieven en arrangementen

De entreeprijzen van Kids Wonderland zijn opgedeeld in twee categorieën: kinderen van 1 tot en met 4 jaar en kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Voor de jongste categorie geldt een entreeprijs van € 8,50 per kind en voor de oudere kinderen dient € 9,50 afgerekend te worden. Als begeleider of ouder betaal je € 3,00 per persoon om de binnenspeeltuin in Molenschot, nabij Breda, binnen te mogen gaan. Naast een gewoon dagje uit biedt het avonturen ook arrangementen aan op het gebied van schoolreisjes en kinderfeestjes. Bij elk arrangement krijg je een eigen tafel en onbeperkt ranja.

Vind je het leuk om ook te overnachten nabij Breda? Kids Wonderland behoort tot het Lingberg Park. Dit recreatiecentrum bevat mooie chalets en is gelegen in een bosrijke omgeving. Wanneer je op dit park overnacht, krijg je automatisch toegang tot de binnenspeeltuin. Daarnaast beschikt het Lingberg Park over een mooi zwembad.

https://www.kidswonderland.nl/