Jug Theo
Image default
Aanbiedingen

Dit is de beste buitenspeel kleding voor jouw zoon!

Dit is de beste buitenspeel kleding voor jouw zoon!

 

Als het gaat om de kleding van jouw kind is het vooral belangrijk dat het lekker zit en dat ze zich er goed in kunnen bewegen. Want als dat het geval is kunnen ze heerlijk zorgeloos spelen! We zitten nou eenmaal in de tijd van het jaar dat het weer buiten wat kouder is, het is dus extra belangrijk dat je jouw zoontje goed warm aankleden zodat hij heerlijk kan buitenspelen ook met koudere temperaturen. Ben jij benieuwd hoe je dit het beste kan doen? Lees dan vooral verder!

 

Thermokleding als basis

 

In de winter kunnen de temperaturen dalen tot onder de 0. Een goede basis voor jouw zoontje is dan extra belangrijk. Thermokleding biedt dan dé perfecte uitkomst. Je draagt de kleding namelijk direct op de huid en dat houdt hem dus veel warmer dan een extra T-shirt onder zijn trui. Thermokleding kan ook bestaan uit een legging voor onder zijn broek. Dit kan soms echt goed van pas komen in de winter bij het buitenspelen. 

 

Een goede winterjas

 

In de wintermaanden is er niets zo belangrijk als een goede winterjas. want een winterjas beschermt je uiteraard tegen wind, regen, hagel, sneeuw en niet te vergeten de kou. Vooral als jouw zoontje van buitenspelen houdt is het ook belangrijk dat zijn jasje goed ventileert. Mocht het dan zo zijn dat het buiten toch niet zo koud is als je had gedacht, dan is hij hier goed op voorbereid. De meeste winterjassen zijn waterdicht. Je kunt er toch voor kiezen om je zoontje nog een regenjas aan te trekken als extra bescherming tegen de regen, dan weet je zeker dat hij niet doorweekt thuis komt na het buitenspelen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de site van Nummerzestien, ze hebben een ruim aanbod aan kleding jongens.


Goede schoenen

 


Er is niets zo vervelend als koude voeten wanneer je buiten bent, als je schoenen dan ook nog niet lekker zitten of nat zijn is de speelpret al helemaal snel over en dat wil je voorkomen. Vaak wordt er gekozen voor goedkopere schoenen omdat de voeten van kinderen erg snel groeien. Maar ik de koude wintermaanden is het juist zo belangrijk dat hij warme schoenen heeft. Kies bijvoorbeeld voor leren schoenen, Ze houden veel meer water en vuil buiten dan andere sneakers. Tijdens het spelen komt het vaak voor dat er zand of steentjes in de schoenen van je zoontje belanden. Het is dan fijn als dat probleem snel verholpen kan worden. Kies daarom voor schoenen met klitteband!

https://www.nummerzestien.eu/