Jug Theo
Image default
Management

Easiest business to start

Makkelijkste bedrijf om te beginnen

1. SAT-testleraar

Als je goed hebt gepresteerd op je standaard tests, is dit bedrijfsidee iets voor jou.

Word een SAT Docent (Hoe te Beginnen)

 

Als je aanleg hebt voor standaard tests en geen problemen had om de SAT, ACT of andere college examens te halen, waarom begin je dan niet met het geven van bijles aan middelbare scholieren als een bijbaantje? Ouders van alle economische achtergronden zijn meer dan bereid om meer dan $100 per uur te betalen voor de juiste tutor, als dat betekent dat hun zoon of dochter wordt toegelaten tot de universiteit van hun keuze. Er zijn genoeg thuiswerkjobs die kinderen helpen met hun huiswerk en er winstgevende bijbaantjes van maken die de tand des tijds kunnen doorstaan.

 

2. Manager sociale media

Mensen in deze business zijn vaak digital natives die houden van community building.

Social Media Manager als bijbaan vanuit huis

 

We zijn allemaal schuldig aan het doorbrengen van te veel tijd op Facebook, Twitter, of Pinterest soms, dus waarom niet betaald krijgen om uw expertise aan het werk te zetten als een side business idee? Veel bedrijven, vooral startups of die in de detailhandel en reizen-zelfs influencers hebben zware sociale media aanwezig zijn en zijn voortdurend op zoek naar mensen om te helpen bouwen van hun merken online. Je vindt dit soort mogelijkheden op sites als Flexjobs, Career Builder en de meeste werkgevers op deze websites zijn geconditioneerd om te werken met mensen die deze diensten exploiteren als hun idee voor een bijbaan. Na verloop van tijd als je groeit in je vermogen om gebruik te maken van verschillende sociale kanalen, kunt u meer diensten aanbieden, zoals het runnen van hoge-opbrengst Facebook Ad campagnes of hosting lucratieve sweepstakes wedstrijden voor de merken die u wilt werken met.

 

Bouw je eigen sociale aanhang op en creëer een persoonlijk merk voor jezelf zoals Matt Nelson, oprichter van WeRateDogs heeft gedaan (waardoor zijn aanhang is gegroeid tot meer dan 2,8 miljoen mensen), en er zullen talloze mogelijkheden op je pad komen om dit soort side business ideeën om te zetten in een full-time business.

 

3. Google Betaalde Advertentie Consultant

Als je betaalde advertentiecampagnes kunt optimaliseren, is dit thuisbedrijf-idee perfect voor jou.

Hoe word je een Google Paid Ad Specialist als bedrijf?

 

Als je het een en ander weet over betaalde internet marketing en goed overweg kunt met Google, is een goede manier om wat extra inkomen te verdienen als bijbaantje een freelance contract te tekenen om de Google Ad Campagnes van een bedrijf te beheren, en geleidelijk aan meer klanten binnen te halen naarmate je adviesbureau groeit. Zorg er gewoon voor dat u alle juiste zakelijke jargon en industriejargon die alomtegenwoordig is in de online marketingwereld bijspijkert voordat u onvoorbereid in dit side business idee lanceert.

 

4. Presentatie Ontwerp Consultant

Het is tijd om je Powerpoint-vaardigheden te gelde te maken met deze zeer reële business.

Hoe word je een Presentatie Ontwerp Consultant als Freelancer?

 

Ja, zelfs voor een PowerPoint presentatie moet je af en toe advies inwinnen – vooral als het niet je sterkste kant is. Ik weet dat ik de visuele lay-out van mijn presentaties voor werkvergaderingen, investeerderspresentaties en lezingen graag zou uitbesteden. Tobias Schelle van 24Slides is het levende bewijs dat u uw vaardigheden in het ontwerpen van diavoorstellingen kunt omzetten in legitieme zakelijke nevenideeën – en mogelijk tot $ 20 per dia kunt verdienen voor uw tijd en talenten.

 

5. Reisadviseur

Meer perfecte zakelijke ideeën bestaan er niet voor degenen die graag reizen.

Start Reizen Consulting om geld te verdienen vanuit huis (Graphic)

 

Als je liefde te reizen en vind je jezelf willekeurig op zoek naar vliegtickets verkoop of browsen Lonely Planet, waarom niet carve out een niche voor jezelf als een prive-reisbureau? Bouw reisadvies in een van uw side business ideeën door te beginnen met mond-tot-mond aanbevelingen van vrienden die weten dat ze kunnen rekenen op u voor de goedkoopste vluchten, maak een Facebook of LinkedIn-groep uit te nodigen mensen die willen blijven op de top van de nieuwste aanbiedingen en uiteindelijk kun je spin dit bedrijf idee in een full-time consultancy-of zelfs een reisblog mensen leren hoe ze hun droom reizen een realiteit te maken. Als een terzijde, lanceerde ik onlangs mijn eigen blog genaamd Hike met Ryan waar ik ben het delen van mijn gidsen voor wandelen rond de VS-inclusief een gerangschikt lijst van de beste wandelschoenen, top geschenken voor wandelaars, de beste wandelingen in Yosemite National Park en de beste tijd om Yosemite te bezoeken als uitgangspunt. Zorg ervoor dat je de meest voorkomende blogfouten vermijdt die je site in het begin kunnen laten zinken, zoals het kiezen van een domeinnaam die niet geschikt is voor je niche en het niet goed benaderen van bloggers wanneer je relaties probeert op te bouwen in je vakgebied.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/