Jug Theo
Image default
Dienstverlening

Een overheerlijke massage in Hilversum

Op zoek naar een heerlijke massage in Hilversum en omgeving? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij doen aan verschillende soorten massage. Wat dat betreft gaat u echt aan uw trekken komen . Wij proberen een ieder tegemoet te komen . Wij hebben ook bekwaam en ervaren personeel die er voor kunnen zorgen dat u op alle manieren heerlijk aan uw trekken komt . De massage in Hilversum staat ook open voor mensen die in de regio zitten . Bent U zwanger en heeft u behoefte aan een heerlijke massage ? Nou dan bent u bij ons terecht. Bent u een sporter en behoefte aan een sportmassage? Wij in Hilversum voorzien er ook in.

Wat voor soorten massages bieden wij aan?

Wij hebben of bieden zwangerschapsmassage aan , sport massage , ontspannings massage , duo massage , lypossage en partner massage. Wij bieden ook cadeaubonnen aan . Op die manier kunt u niet alleen uw geliefde mee verrassen , maar het zou ook als ideale kado kunnen fungeren . Wij werken uitsluitend volgens afspraken . En zijn vaak volgeboekt , tenzij u een afspraak vooraf maakt voor een heerlijke massage bij ons in Hilversum. Ons personeel is goed opgeleid om uw bij te staan en ook de juiste massage te geven. En geven advies over verdere vervolg behandelingen die handig voor een sneller herstel helemaal bij sport blessures is dit erg handig.

Contact met ons?

Dat kan op verschillende manieren gebeuren . Om te beginnen neem gerust een kijkje op onze website. Maar het zou ook kunnen dat er over onze heerlijke massages verteld is . En u interesse gekregen heeft. Maak dan gerust contact . Wij hebben ook een introductieprijs voor nieuwe klanten. Elke massage in Hilversum heeft of valt in een andere prijs klasse, maar tijdens de introductie krijgt u dat alles te horen. En creeren we op zo’n manier ook een band en kunnen zorgen voor sneller herstel.