Als u een groot feest organiseert wilt u graag ontzorgd worden. Er komt immers veel bij kijken. Wilt u een groot feest vieren ter ere van uw verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Heeft u hier thuis geen ruimte voor of wilt u volledig ontzorgd worden wat thuis niet het geval is? Dan doet u er goed aan om de mogelijkheden te bekijken van Grand Café ’t Raadhuis in Wanroij, niet ver van Gennep, waar u een restaurant, restaria, zaalverhuur en café vindt. Voor partijen, vergaderingen, bruiloften, zakelijke borrels, meetings en andere activiteiten is ‘de Raadzaal’ de juiste plek. Laat uw wensen horen en zij zorgen voor een geslaagde bijeenkomst. Bij Grand Café ’t Raadhuis bent u verzekerd van het allerbeste. 

Een heerlijk diner voor iedereen in een restaurant in de omgeving van Gennep

Genieten van een gevarieerde kaart? Grand Café ’t Raadhuis is waar u moet zijn. Wilt u heerlijk dineren bij een restaurant in de omgeving van Gennep? Denk dan eens aan Grand Café ’t Raadhuis in Wanroij. Voor iedereen is hier wat wils. Van een lekkere Black Angus steek tot aan een zeewolf filet en tagliatelle pasta met vis, kip of verse geitenkaas. Of kies een drie-gangen menu, dat u helemaal zelf samenstelt! Zo weet u zeker dat wat u kiest helemaal uw smaak is. Kom een langs in dit restaurant waar iedereen zich thuis voelt dankzij de warme sfeer. Dineer in een voormalig raadhuis dat is omgetoverd tot een restaurant. Geniet van smaakvolle én betaalbare bourgondische gerechten en laat u verrassen door de chef.

De hele dag door genieten bij het restaurant nabij Gennep

Bij een restaurant in Wanroij, niet ver van Gennep, bent u de hele dag van harte welkom. Begin de dag goed met een kop koffie of thee met gebak bij Grand Café ’t Raadhuis. In de middag geniet u van een goed verzorgde lunch waar u de keuze heeft uit een groot aantal gerechten. Van heerlijke koude luxe broodjes, tot aan warme lunchgerechten zoals een uitsmijter of een omelet. Kies uw lievelingsgerecht uit en geniet van een ontspannende middag. Ook in de avond is dit restaurant nabij Gennep een uitstekende keuze om te dineren. Kies uit een uitgebreide menukaart of een van de gerechten uit de restaria. Sluit uw dag goed af met een heerlijke borrel in het café.