Jug Theo
Image default
Eten en drinken

Een vleesleverancier met een uitgebreid assortiment

Bent u een retailer, een industriële producent, een horecaleverancier of een cateraar? Of bezit u een groothandel of instelling? Dan is de kans groot dat u een vleesleverancier nodig heeft. Bent u op zoek naar een nieuwe vleesleverancier met een uitgebreid assortiment en met concurrerende prijzen? Dan is Foodproducts waarschijnlijk een goede partner voor u! Foodproducts is een hoogwaardige groothandel in vlees die u 100% garantie biedt op de kwaliteit ervan en op een correcte levering. In hun assortiment vindt u uiteenlopende merken die zich zowel in het binnen- als in het buitenland onderscheiden in kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vleesproducten van over de hele wereld

Foodproducts is dé vleesleverancier wanneer we het hebben over vleesproducten van de beste kwaliteit. Zij importeren de beste productlijnen en specialiteiten vanuit de hele wereld. Wat dacht u bijvoorbeeld van de merken Block House, Block Menu en Hülsthorst? De vleesproducten van Block House zijn te herkennen aan de volle en pure smaak. Bovendien zitten er geen toevoegingen in de hamburgers, steaks, ossenhaaspunten en andere soorten vlees die ze verkopen. Block Menu is een authentiek merk waarbij smaak voorop staat. Naast vlees kunt u van dit merk ook sauzen, dressings, soepen, visgerechten en desserts bestellen. Het merk Hülsthorst is vooral bekend vanwege de moderne instelling. Ze produceren milieubewust en energiebesparend en hebben altijd oog voor duurzaamheid. De kwaliteit van het vlees gaat hierbij echter niet achteruit.

Bestel de lekkerste vleesproducten direct online

Heeft u Foodproducts uitgekozen als vleesleverancier voor uw onderneming? Neem dan telefonisch contact op met dit bedrijf en vertel wat uw wensen zijn. Niet alleen voor vlees, maar ook voor vis, gevogelte en andere aan voedsel gerelateerde producten schakelt u deze leverancier in. Vraag gerust naar de mogelijkheden wanneer u hen aan de lijn hebt. De medewerkers van Foodproducts denken namelijk graag met u mee over uw bestelling.

https://www.foodproducts.nl/

Gerelateerde artikelen

Uiteten bij het Chinees restaurant nabij Den Bosch

Overleef bizarre tijden met een BBQ op locatie

Kun je niet kiezen? Ga dan online wijn kopen!