Eenvoudig verse vis bestellen

Krijgt u bezoek en wilt u een lekker diner op tafel zetten met verse vis? Of geeft u een feestje en wilt u verschillende vissoorten op tafel zetten? Alle reden om verse vis te kopen bij Fieret’s Vishandel. Hier weet u namelijk zeker dat de vis die u gaat bestellen ook daadwerkelijk vers is. Tot aan de levering weet u zeker dat de vis onder de beste omstandigheden bewaard is. Zo worden de vissen door middel van IceGelPacks en polystyreen dozen vers gehouden. Vergeet niet om een aantal dagen van tevoren de vis te bestellen. Bestelt u de verse vis op maandag, dinsdag of woensdag voor 17.00 uur? Dan kunt u de vis al binnen twee werkdagen in huis verwachten.

Diverse soorten schaaldieren beschikbaar

Naast verse vis kunt u ook schaaldieren zoals verse garnalen kopen bij deze vishandel. In het uitgebreide assortiment vindt u garnalen die op verschillende wijze bereid zijn. Denk bijvoorbeeld aan gemarineerde garnalen, ongepelde en gepelde garnalen. Heerlijk om te wokken, op de barbecue te leggen of gewoon te bakken. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij deze specialist vis en garnalen kopen. Uiteraard kunt u ook langsgaan. Fieret’s Vishandel vindt u aan de Kaai in Sluis of op een van de markten in België.

Gekookt, gemarineerd of gekookt?

Een vis kan op allerlei manieren bereid worden. Denk aan koken, marineren of roken. Iedere bereidingswijze kenmerkt zich met een eigen smaak. Uiteraard kunt u ook onbewerkte vis bestellen bij deze specialist. Bekijk het volledige assortiment eenvoudig online en maak gebruik van de filters. Zo heeft u binnen no time de juist vis gevonden die u wilt kopen. Kunt u hulp gebruiken bij het vinden van de juiste vis of wilt u eerst iets vragen over een specifiek vissoort? Vraag het gerust aan de visspecialisten van Fieret’s Vishandel.