Expats kunnen rekenen op Jugtheo.nl

Voedsel en gerelateerde blogs

Wanneer je in het buitenland gaat wonen als expat, dan is het niet vanzelfsprekend dat je in het tijdelijke of permanent nieuwe vaderland je draai te vinden. In het begin moet je proberen om de gewoontes van het land te kennen. Zo hoort ook het bekijken waar je een en ander gaat kopen hierbij. Veel Nederlanders die in het buitenland gaan wonen vallen vaak terug op apparatuur van merken die ze kennen. Liebherr is zo’n sterk merk wat heel herkenbaar is met een zeer goed georganiseerde service-organisatie. Om Nederlanders in het buitenland te helpen, sommen we een aantal WordPress blogs op waar je Liebherr informatie kunt vinden. Zodra er landen worden toegevoegd, zullen we deze ook in onze artikelen op Jugtheo vermelden.

Nederland & België:
Koel- & vriesapparatuur

Frankrijk:
Cave à vin

UK en USA
Wine fridges

Het leuke van blogs is dat Nederlanders in het buitenland ook feedback kunnen geven over hun aankoopervaring. Hierbij komt dat veel Nederlanders terugvallen op Liebherr Nederland als er service moet worden verleend in het buitenland. Men weet dat de Nederlandse organisatie heel efficiënt werkt. Daarbij zijn de twee beste Liebherr dealers Koelen & Vriezen en Cavepromotor. De laatste houdt zich alleen maar bezig met wijnklimaatkasten. Hierdoor is de expertise zo groot dat dealers uit diverse landen vaak een beroep doen op de expertise van de wijnspecialisten. Cavepromotor komt voort uit de organisatie Wijnpromotor. Deze organisatie is dusdanig professioneel dat de wijnspecialisten continue bezig zijn met het maken van offertes voor potentiële klanten en wijn bewaar- en serveeradvies.

Het leuke van Cavepromotor is dat zij in veel Europese landen actief zijn, net als in de USA. Opzich is Liebherr in de USA nog niet heel groot als merk, maar daar wordt hard aan gewerkt om het merk ook daar meer op de kaart te zetten. Intussen worden er productiefaciliteiten opgezet in het verre oosten.