Jug Theo
Dieren

Gegarandeerd een totaaloplossing van de mestcontainer tot de afvoer

Bent u aan het zoeken naar een oplossing om uw paardenmest te verzamelen en eventueel af te laten voeren? Dan is een mestcontainer wellicht de perfecte oplossing voor uw vraagstuk. Door een mestcontainer op uw terrein te zetten, heeft u een standaard verzamelpunt waar u de mest naartoe brengt. Het is bovendien ook nog eens mogelijk om een partner in te schakelen die de afvoer voor u regelt. Een bedrijf dat dit voor u kan uitvoeren, is Paardenmestcontainers.nl.

Profiteer van verschillende voordelen als u kiest voor de juiste partner

Door gebruik te maken van een mestcontainer die Paardenmestcontainers.nl plaatst, geniet u van verschillende voordelen. Allereerst halen zij álle soorten paardenmest op, ongeacht de bodembedekking van uw paard(en). Dit is een groot verschil met andere gelijksoortige bedrijven, want deze stellen vaak eisen aan de bodembedekking. Voor een mestcontainer van deze dienstverlener mag uw paard onder andere op de volgende bodembedekkingen staan:

  • Vlas
  • Houtkrullen
  • Hennep
  • Tarwestro
  • Gehakseld stro
  • Strokorrels

Daarnaast bent u bij hen op de juiste plaats als u op zoek bent naar een complete dienstverlening op het gebied van mestafvoer. Het is niet alleen mogelijk om een mestcontainer te huren, maar het is ook een optie om de paardenmest uit uw mestput of mestplaat op te laten halen door geheel Nederland. Dit doen zij zelfs al vanaf één paard: perfect voor de hobbyist of kleine manegehouder!

Vraag een gratis offerte aan

Bij Paardenmestcontainers.nl zegt de slogan alles over hun dienstverlening: “Eerlijk en eenvoudig, dat is onze manier van zaken doen”. Bovendien denken zij graag mee met hun klanten. Als u geen eigen mestplaat of -put heeft, dan is het mogelijk om een mestcontainer te huren. Deze zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zijn volledig gericht op stankbeperking. Als u wilt weten welke modellen en groottes beschikbaar zijn, vul dan het gratis offerteformulier op de website in. Dan wordt er binnen een werkdag contact met u opgenomen.

https://www.paardenmestcontainers.nl/