Heel Europa ontdekken met busreizen van een Nederlandse maatschappij

In een reis heel Europa ontdekken is wellicht iets teveel van het goede. Dus waarom zou u dit niet verspreiden over meerdere busreizen. Zo reist u lekker ontspannen en ziet u ook onderweg meer dan genoeg moois. Een reis- en touringcarbureau biedt een tal van busreizen aan naar alle uithoeken van Europa: van Spanje tot Kroatië en van Schotland tot Polen. Alles is mogelijk! U ziet gedurende de busreis in een luxe touringcar de mooiste plekken in Europa en komt dankzij de deskundige reisleiding van alles te weten over de omgeving. Ook wanneer u Kerst wilt vieren op ski’s in Oostenrijk, boekt u gemakkelijk een reis bij een ervaren reis- en touringcarbureau. Naast busreizen kunt u hier ook vliegbusreizen boeken.

Zelf een bus huren? Naast busreizen is ook dit mogelijk!

Voor veel mensen is een georganiseerder groepsreis ideaal. Voor anderen echter kan het zijn dat tourschema’s niet helemaal bij hun eigen planning passen. Dan is het huren van een eigen bus altijd nog een oplossing. Het is voor uw bedrijfsuitje of voor uw familiedag een ideale manier om zorgeloos op een specifieke bestemming te geraken en komt een groep ook weer veilig thuis. Zo kunt u eenvoudig uw eigen busreis organiseren. Het reis- en touringcarbureau beschikt over een aantal touringcars. Kies bijvoorbeeld voor een bus met meer beenruimte, met een verstelbare rugleuning of een tal van andere faciliteiten. Alle touringcars zijn voorzien van airco en toilet. Ideaal voor lange en/of warme busreizen. Het organiseren van uw eigen busreis was nog nooit zo eenvoudig.

Een busreis die tot in de puntjes is geregeld

Wanneer u op reis gaat is het fijn als u niet overal aan hoeft te denken maar dat de maatschappij waarbij u uw reis boekt met u meedenkt en vanuit eigen ervaring een aantal zaken regelt. Alle busreizen worden tot in de puntjes verzorgd en u hoeft nergens meer aan te denken. U wordt te allen tijde met onze luxe touringcar opgehaald op een door u gekozen opstapplaats. Daarna gaat u op weg naar de plaats van bestemming, zoals een musical, sportevenement of beurs. Hier kunt u genieten van een heerlijke dag met een biertje of wijntje in de hand, want u hoeft niet terug te rijden! Op het einde van de busreis wordt u netjes thuisgebracht door onze ervaren chauffeurs.