Jug Theo
Image default
Aanbiedingen

Keramisch parket van Regge Tegels

Keramisch parket van Regge Tegels

Keramisch parket is er in een verscheidenheid van kleuren, maten en afwerkingen. Keramisch parket wordt geproduceerd in meer houtsoorten dan ooit tevoren. Dit betekent dat het assortiment keramisch parket aanzienlijk is gegroeid, met meer unieke soorten, maten en afwerkingen beschikbaar. Regge Tegels is u graag van dienst bij uw aankoop van keramisch parket.

 

 

Het kopen van een keramisch parket

Keramisch parket is moeilijk te vinden. Er is nu meer variëteit dan ooit tevoren, maar de keuze kan uitdagender zijn. Daarom bent u bij Regge Tegels altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij een ruime keuze aan keramisch parket series hebben. Ook onze verkoopmedewerkers kunnen de klant uitstekend begeleiden!

  

Dankzij haar rechtstreekse contacten met producenten van keramisch parket in Italië en Spanje biedt Regge Tegels lage prijzen en snelle levertijden.

  

De klantfavoriet: keramisch parket 20×120 cm in visgraat

Het keramisch parket van 20×120 cm is momenteel het populairst. Dit formaat is zo populair omdat het ideaal past bij het huidige legdesign: visgraat. Het leggen van keramisch parket van 20×120 cm in visgraatmotief creëert een sfeer van rust en natuurlijke schoonheid, die nog wordt versterkt door het visgraatmotief. 

 

Keramisch parket ook voor buiten

Het is tegenwoordig ook mogelijk om keramisch parket te kopen voor buiten. Dit keramisch parket is vaak 20 mm dik, waardoor het zeer duurzaam is in de elementen. Door zijn natuurlijke uitstraling kan dit keramisch parket bijvoorbeeld gebruikt worden in uw tuin, terras of veranda!

https://www.regge-tegels.nl/