Jug Theo
Image default
Dienstverlening

Kies voor een hoog rendement zonneboiler voor je woning

Het rendement van je zonneboiler is een belangrijk criterium wanneer je besluit tot verduurzaming van je woning. De boiler moet natuurlijk genoeg warmte leveren en ook warm water om te douchen of een bad te nemen of voor gebruik in de keuken of om schoon te maken. Voor een zonneboiler kun je subsidie krijgen via het bestuur van de provincie waar je woont. Meer informatie daarover is meestal te vinden op de website van de provincie of anders bij de gemeente waar je woonachtig bent.

Verduurzamen heeft de toekomst

Fossiele brandstoffen zullen de komende decennia steeds schaarser en daardoor duurder worden. Bovendien heeft het gebruik ervan nadelen voor het milieu, vooral de uitstoot van CO2 baart zorgen omdat dit de ozonlaag aantast waardoor de aarde opwarmt. Daarom worden huiseigenaren en bedrijven aangemoedigd om maatregelen te nemen waardoor ze minder energie nodig hebben en de energie die ze gebruiken moet zo duurzaam mogelijk zijn. Daarom geeft de overheid subsidie voor een zonneboiler. Het rendement van een zonneboiler is bovendien hoog, dus is er ook relatief minder zonne-energie nodig om je woning ermee te verwarmen. Zeker als je kiest voor de combinatie met goed functionerende zonnepanelen zet je een belangrijke stap naar een duurzaam huis.

Vraag een kostenopgave aan en ga voor duurzaam wonen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een hoog rendement zonneboiler in jouw huis? Wil je graag weten of je in aanmerking komt voor subsidie voor een zonneboiler? Dan is het nu hét moment om hierover meer informatie in te winnen. Neem contact op met je provincie en informeer naar de subsidie voor particulieren of voor je bedrijf. Vraag bij HRSolar, de specialist in zonneboilers, een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van een zonneboiler. Als je het plaatje compleet hebt kun je beslissen of dit voor jou een goede optie is.