Laat jouw fruitbox snel bezorgen

Ben je op zoek naar een bedrijf waarbij je een fruitbox of fruitmand kunt bestellen en deze snel kunt laten bezorgen bij de ontvanger? Bekijk dan eens de website van Topfruit.nl. Je vindt hier een groot aanbod aan fruitboxen in verschillende formaten die ook nog eens vlot bezorgd kunnen worden. In veel gevallen kun je jouw fruitbox laten bezorgen binnen een tijdsbestek van 24 uur. De precieze datum van bezorging hangt af van de dag en het tijdstip waarop besteld wordt. Doe je dit op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag voor 20.00 uur dan zal jouw fruitbox of fruitmand de volgende dag ter plaatse zijn. Op vrijdag en zaterdag kun je tot 17.00 uur bestellen. Bestel je op een zaterdag dan wordt jouw geschenk op maandag bezorgd.

Welke fruitboxen zijn er?

Kies je ervoor via Topfruit.nl een fruitbox of fruitmand te laten bezorgen? Dan heb je de keuze tussen diverse leuke en gezonde varianten. Je kunt voor een standaard fruitbox kiezen die gevuld is met vers fruit en een gezonde fles sap. Het is eveneens mogelijk om de fruitbox van een extra geschenk te voorzien, zoals bijvoorbeeld een set tijdschriften of een reep goede chocolade. Verder zijn er fruitboxen met noten en fruitboxen met snoep te verkrijgen. Wil je een verrassende box fruit cadeau doen? Kies dan voor de box die naast het gebruikelijke fruit eveneens exotisch fruit bevat. Of laat een fruitbox bezorgen met een waterfles met infuser. Zo kan de ontvanger van jouw geschenk niet alleen genieten van al het lekkere fruit maar zelf ook heerlijk fruitwater maken.

Een bestelling plaatsen

Bestellen doe je eenvoudig bij Topfruit.nl. Aan jouw fruitmand kun je een kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Vervolgens geef je aan waar je de fruitmand wilt laten bezorgen. Dan rest alleen nog de betaling die je zowel direct als achteraf kunt voldoen. Ook zakelijk bestellen kan. Daarvoor kun je eenmalig een zakelijk account aanmaken zodat je op rekening kunt bestellen via een factuur.