Jug Theo
Image default
Dienstverlening

Laat uw rug kraken door een chiropractor

Heeft u vaak last van uw rug? Zijn dit pijnklachten die steeds terugkomen of is het een stroefheid dat uw dagelijks leven flink beperkt? Maak dan vandaag nog een afspraak bij de chiropractor om uw rug te kraken. Dit kan verergering van de klachten voorkomen en zorgen voor directe verlichting. Lees gauw verder voor meer informatie over deze unieke behandelwijze van een chiropractor.

 

Drukken, trekken en meer

Rugklachten kunnen ontstaan door slechte houdingen, spanning, overbelasting en meer. De rug kan letterlijk “vast” zitten. U kunt dan genoeg pijnstillers slikken of ontspanningsoefeningen doen, maar dit pakt niet de oorzaak van het probleem aan. Wanneer uw rug stroef en vast zit, is een behandeling van de chiropractor cruciaal. Deze zorgt niet alleen voor ontspanning van de rug, maar ook van het losmaken van strakke gewrichten. Door druk- en trektechnieken op de rug te gebruiken, kunnen deze stroeve gedeeltes weer helemaal los komen. Hierdoor wordt de oorzaak aangepakt en voorkomt u dat de klachten verergeren. 

 

Meerdere behandelingen bij de chiropractor

Na de eerste behandeling kunt u al direct verlichting merken. U krijgt ook oefeningen mee om thuis uit te proberen. Op deze manier blijft uw rug soepel en kunt u voorkomen dat de rug weer terugschiet naar de stroeve staat. Daarnaast zullen nog enkele behandelingen bij de chiropractor nodig zijn. De chiropractor kan zo zien of uw rug helemaal los is en zal deze nog een paar keer proberen te kraken. Zo is en blijft u rug soepel en pijnvrij. 

 

Waarom zo belangrijk?

Het aanpakken van deze rugklachten is van groot belang. Niet alleen de gewrichten en spieren lijden eronder, ook kan het een negatieve invloed hebben op de bloedsomloop en op uw zenuwen. Wanneer u te lang met deze klachten blijft lopen, kan het van kwaad tot erger en kan pijn in de nek, schouders en hoofd ontstaan.

Laat ook uw rug kraken door een chiropractor en pak de bron van de pijn aan. Een rug kraken klinkt een stuk heftiger dan het daadwerkelijk is. Laat uw rug behandelen en geniet ook weer van een leven zonder pijn.