Ontsnap uit de infiltratie tijdens de escape room in Amsterdam

Slaag jij erin om met jouw team te ontsnappen uit de escape room in Amsterdam? Kom naar Escape Factory en ontdek het zelf. Hier is de missie om een vriend uit de gevangenis te redden. Het spel speelt zich af tijdens de Amerikaanse drooglegging van de jaren 20. Via verschillende voorwerpen en puzzels proberen jullie de gevangenis te infiltreren en vervolgens weer te ontsnappen. Je krijgt voor dit spel een uur de tijd. Je boekt deze kamer van Escape Factory eenvoudig online. Bij je reservering is het mogelijk om meerdere kamers te boeken, zodat je ze allemaal eens kunt uitproberen. Beleef dus een spannende dag bij Escape Factory. Na of voor het spel is het mogelijk om te genieten van een drankje.

Kies voor een unieke teambuilding met een escape room in Amsterdam

Is er een originelere manier om jouw collega’s beter te leren kennen dan bij de escape room in Amsterdam? Je reserveert online voor een groep tot wel 150 personen. Escape Factory in Amsterdam biedt bovendien het unieke concept ‘Escape Race’ aan. Hierbij zijn er acht gespiegelde kamers, waarin verschillende teams het tegen elkaar op nemen om als eerste te ontsnappen. Racen kan in teams tot vijf personen en voor groepen tot en met vijftig personen. Na jouw ontsnappingspoging is het mogelijk om een diner te houden of te genieten van een van onze andere activiteiten, zoals een pub-quiz of een rondvaart op de Amsterdamse grachten.

Het Wilde Westen vind je in een escape room in Amsterdam

Wilde jij vroeger als kind ook een cowboy of indiaan worden? Bij een escape room in Amsterdam wordt deze droom werkelijkheid. Tijdens de ‘Wild Joe’ van Escape Factory probeer je de geheimen van de cowboys in de saloon te ontmaskeren en binnen een uur de code te kraken om weer buiten de saloon te komen. Je speelt dit spel met drie tot vijf personen. Daarnaast is het ook mogelijk om dit spel in teams tegen elkaar te spelen en er een echte race van te maken. Reserveer online je spelmoment en kom naar Escape Factory nabij Amsterdam-Centraal. Hier kun je gratis parkeren.