Op schoolreis naar de leukste indoor speeltuin in Zeeland?

Bent u als school op zoek naar een indoor speeltuin in Zeeland? Dan is Zwierelantijn hier uiterst geschikt voor. In deze indoor speeltuin in Zeeland kunnen namelijk maximaal 200 kinderen tegelijk spelen. Dit is dus uiterst geschikt als schoolreis voor de lagere scholen. Zwierelantijn is onderdeel van Familierestaurant Eetplezier. Dat betekent dat u onder hetzelfde dak ook heerlijk uit eten kunt gaan. Een schoolreisje naar Zwierelantijn kan helemaal naar uw wens ingevuld worden. Er zijn verschillende arrangementen waaruit u kunt kiezen. In dit blog leest u meer over de mogelijkheid om een schoolreisje bij Zwierelantijn te boeken.

De verschillende arrangementen voor schoolreisjes naar Zwierelantijn

Een schoolreisje naar de leukste indoor speeltuin in Zeeland kan al gerealiseerd worden vanaf groepen van minimaal 5 tot maximaal 200 kinderen. Bovendien krijgen de begeleiders van de schoolreis altijd gratis entree. Wel dienen zij te betalen voor eten of drinken gedurende de dag. Wanneer u als school graag een schoolreisje naar de indoor speeltuin in Zeeland organiseert, kunt u kiezen uit twee verschillende arrangementen. Hieronder leest u wat de pakketten precies inhouden. Schoolreispakket A: Hiermee krijgt u entree voor alle kinderen en worden er een aantal tafels gereserveerd. Hier kunnen de kinderen hun spullen achterlaten. Dit is ook een uiterst geschikte plek om met z’n allen te lunchen. Schoolreispakket B: Dit pakket heeft alle voordelen van pakket A, maar is aangevuld met voor ieder kind een frietje met een snack naar keuze. Wanneer u voor één van deze pakketten kiest, betaalt u altijd een kleine vergoeding per kind. De schoolreispakketten zijn uit te breiden met bijvoorbeeld limonade, zakjes chips, snoep of waterijsjes.

Wat is er zo leuk aan de indoor speeltuin in Zeeland?

De indoor speeltuin in Zeeland heeft voor ieder kind wel iets leuks te bieden. U vindt hier bijvoorbeeld een apenkooi van wel 3 verdiepingen hoog. Er is een ballenbak met ruim 12.000 ballen aanwezig. De stoere kinderen kunnen een bezoekje aan een griezelig spookhuis brengen. En er is een supersnelle rodelbaan aanwezig. Dit alles zorgt ervoor dat de kinderen zich uren kunnen vermaken. En daarnaast is een schoolreisje naar Zwierelantijn niet duur. U kunt er gratis parkeren, dit geldt ook voor de schoolreisbus(sen).

https://familierestauranteetplezier.nl/