Jug Theo
Image default
Woningen

Ruim assortiment GROHE douchesets

Comfort

De douchekop van een GROHE doucheset, biedt verschillende mogelijkheden om het ultieme comfort te ervaren tijdens het douchen. Hij is standaard uitgerust met een gelijkmatige, fijne straal: de Rain Spray. Geniet je daarnaast ook van een krachtige, harde straal, zorg dan dat je douchekop ook de Jet Spray bevat. Om echt het gevoel te krijgen, je in een wellness te bevinden, kan een douchekop met een Active Massage Spray het comfortabele gevoel helemaal afmaken.

 

Milieubewust

Het ligt voor de hand om bij een milieubewuste keuze, te overwegen een doucheset met een waterbesparende douchekop aan te schaffen. Oftewel een GROHE doucheset voorzien van de EcoJoy functie. De volumestroomklasse geeft aan hoeveel besparing exact wordt opgeleverd.

Bij de keuze voor een thermostatische douchekraan, de GROHE TURBOSTAT, wordt het ongemak van plotseling seconden onder een koude douche komen te staan voorkomen. Hiermee wordt dus een stuk comfort geboden. Wat vaak over het hoofd wordt gezien, is dat hiermee ook geen kostbare liters water verloren gaan bij het wachten op de gewenste temperatuur.

 

Series en prijzen

Bij badkamerwinkel.nl kan gekozen worden tussen een inbouw en opbouw doucheset. Daarnaast zijn er GROHE douchesets beschikbaar uit maar liefst 13 series. De GROHTHERM 1000 PERFORMANCE is een gangbare serie, die zowel de GROHE EcoButton voor waterbesparing, als de GROHE TURBOSTAT heeft. Een GROHE doucheset kopen bij badkamerwinkel.nl, kan met ieder budget. Afhankelijk van het gekozen type, kan voor zowel € 130, als € 950 een complete set in jouw badkamer staan.

 

Het van oorsprong Duitse merk GROHE, staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid, geavanceerde technologie en design. Een GROHE doucheset kopen, is een complete aankoop doen. Naast de standaard doucheslang, douchekop en douchestang, kan deze ook een thermostaat bevatten.

Hieronder een aantal belangrijke aspecten, waar rekening mee gehouden kan worden, bij het maken van een goede keuze tussen de verschillende GROHE douchesets.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/douche/douchesets/grohe