Jug Theo
Muziek

Samen muziek maken tijdens een djembé workshop

Wil je samen met je vrienden, collega’s of familie djembé leren spelen tijdens een leuke workshop vol humor en energie? Dat kan bij Dununba! Dit bedrijf specialiseert zich in percussieworkshops met Braziliaanse en Afrikaanse slaginstrumenten. Daarnaast kun je ook bij hen terecht voor een bodypercussie workshop, waarbij je je eigen lichaam gebruikt als instrument. Ontdek jouw ritme en dat van de anderen om je heen tijdens een onvergetelijke muzikale workshop. Welke workshop je ook kiest, jong en oud zal er veel plezier aan beleven. Dat maakt de workshops van deze organisatie ideaal voor bedrijven, scholen én particulieren.

Een leuke activiteit voor jong en oud

Een djembé workshop is leuk als teambuildingactiviteit, omdat je samen vanuit het niets een swingend muziekstuk maakt. Het is een leuke manier van samenwerken waar iedereen plezier aan beleeft. Daarnaast is het een leuke activiteit om te organiseren voor scholen, omdat kinderen veel kunnen leren van muziek maken en er bovendien veel plezier aan beleven. Ook voor een familiedag is een djembé workshop een geschikte activiteit, omdat zowel de kinderen als de volwassenen er eindeloos veel plezier aan beleven. Wil je dat plezier verlengen? Combineer de muzikale workshop dan met goed verzorgde catering en boek een arrangement bij een van de locaties waar Dununba mee samenwerkt. Dan sluit je de workshop goed af met een heerlijk diner, een lekkere lunch of een gezellige borrel.

Vraag een offerte aan

Voordat je een djembé workshop boekt, wil je waarschijnlijk eerst weten wat de prijs ervan is. Hiervoor kun je het best een offerte aanvragen bij Dununba. De workshops van dit bedrijf zijn namelijk maatwerk, waardoor de prijs van de workshops afhankelijk is van de tijdsduur, de locatie en het aantal deelnemers. Geef jouw wensen aan hen door, dan stellen zij een workshop samen die aan al je verwachtingen voldoet. Zelfs het thema kan op jouw wensen aangepast worden. In dat geval stellen de muzikanten van dit bedrijf een onvergetelijk programma op dat perfect op het thema aansluit.

https://dununba.nl/