Jug Theo
Dienstverlening

Volledige destructie en bestrijding van uw ongedierte

Heeft u last van muizen? Of wellicht heeft u een flinke kakkerlakken plaag, twijfel dan niet langer om onze ongediertebestrijding in te schakelen. Wij zijn een professioneel en ervaren bedrijf en experts in ongediertebestrijding. Ongedierte kan een flinke aanslag zijn op uw hygiene en zelfs schadelijk zijn voor uw gezondheid, wacht daarom niet te lang met het inschakelen van de ongediertebestrijding. Wij bestrijden de plaag vlot en moeiteloos wat uw situatie ook is. Of u onze hulp nu nodig heeft in de huiselijke sferen of in uw bedrijfspand, wij zorgen er voor dat er geen ongedierte meer te vinden is, niet nu en niet later met onze bewezen methodes van ongediertebestrijding. 

Diervriendelijk

Wij begrijpen dat ongedierte een grote last kan zijn voor u, daarom zullen wij ook niets aan toeval overlaten bij het verzekeren van een ongedierte vrij pand. Daarentegen zijn wij ons ook bewust dat wij wel degelijk met levende wezens te maken hebben! Daarom proberen wij op de meest humaan mogelijke manier het ongedierte te bestrijden met onze expertise en technieken. Wij raadplegen hierbij verscheidene experts om de ongediertebestrijding op de zo minst wrede manier te laten verlopen zonder hierin effectiviteit te verliezen. Op onze website vindt u meer informatie over onze benadering. 

Ook voor thuis, ook voor uw bedrijf

Als u last heeft van ongedierte is dit ongetwijfeld binnen een ruimte waar u vaak bent, anders is het natuurlijk gewoon de natuur. Nee, ongedierte is een kwestie van context, setting en maatschappelijke overtuiging. U heeft bijvoorbeeld bij uw thuis ongedierte, dan vragen wij u allereerst in wat voor huis u woont. Vaak kan de ongediertebestrijding van een rattenplaag bijvoorbeeld ook volledig afhangen van de coöperatie van uw buren. Ook is een restaurant bijvoorbeeld gevoeliger voor ongedierte dan bijvoorbeeld een kantoorpand.