Jug Theo
Image default
Industrie

Voor uw kunststof ventilatieroosters moet u bij de specialist in Amersfoort zijn

Het familiebedrijf Ponnoplastic in Amersfoort maakt de beste kunststof ventilatieroosters! Ze spuitgieten kunststof producten voor verschillende branches in de omgeving van Amsterdam, zoals de pluimveehouderij, de rail- en infrabranche en de bouw- en constructiesector. Door deze brede klantenkring kunnen de experts van dit spuitgietbedrijf met een open perspectief naar uw project kijken, om zo tot een maatwerkoplossing te komen. Kiest u dit bedrijf voor het maken van uw kunststof producten, dan stemmen de medewerkers uw product precies af op uw wensen en eisen. Bovendien kunt u bij dit spuitgietbedrijf terecht voor zowel kleine als grote series. Ze leveren al series vanaf vijfhonderd stuks. Dit is een meerwaarde die dit bedrijf biedt ten opzichte van andere spuitgieters.

Begeleiding van A tot Z

Kiest u Ponnoplastic in Amersfoort voor het spuitgieten van uw kunststof ventilatieroosters voor uw bedrijf in Amsterdam en omstreken? Dan wordt u betrokken bij het gehele ontwerp- en productieproces. Allereerst gaan de experts met u in gesprek om al uw wensen en eisen op tafel te krijgen. Vervolgens zet dit bedrijf alle projectideeën om in een compleet concept volgens een vaste werkwijze. Hierna start de tekenaar met het uittekenen van een technisch haalbaar product. Het is mogelijk om een 3D-tekening op te vragen. Bent u akkoord? Dan kiest u tussen een aluminium of stalen matrijs en worden de kosten berekend. Vervolgens gaan na betaling de spuitgieters aan het werk om uw gekozen hoeveelheid ventilatieroosters of andere kunststof producten te produceren.

Laat uw kunststof producten maken door een specialist

Er zijn verschillende voordelen op te noemen waarom Ponnoplastic geschikt is voor het spuitgieten van uw project voor uw bedrijf in Amsterdam. Dit familiebedrijf uit Amersfoort heeft veel ervaring met het maken van kunststof ventilatieroosters of andere producten in verschillende industrieën. Ook kunt u bij hen terecht voor grote en kleine oplages. Daarnaast wordt u begeleid in het gehele ontwikkelproces. En als laatste heeft u bij dit bedrijf de keus om de assemblage ook uit handen te geven. Maak dus nu een afspraak via de contactgegevens op hun website en uw kunststof producten zijn in goede handen.