Jug Theo
Image default
Aanbiedingen

Zijn Ergobaby carriers het waard

Ja, dat zijn ze. Ze bieden superieure functionaliteit en aanpassingsvermogen, wat betekent dat je ze comfortabeler en langer kunt dragen dan andere dragers. Veel van de Ergobaby draagzak groeit met je baby mee, van pasgeborene tot 20 kg. 

Laten we het Ergobaby assortiment eens nader bekijken

Ergobaby produceert een enorme reeks dragers en wikkels die allemaal hun voordelen hebben, maar als we het hebben over kosten en waar voor je geld, kun je het beste beginnen met de meermaals bekroonde Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh-serie.

De Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh is een alles-in-één drager voor pasgeborenen en heeft alle draagposities plus ultieme ventilatie om u beiden koeler te houden. De Omni 360 groeit met de baby mee vanaf week 1 tot 48 maanden en biedt een perfecte pasvorm voor alle ouders.

Laten we nu wat dieper ingaan op wat sommige van deze kenmerken betekenen voor jou als drager en voor jouw baby.

Ergonomie

De gezondheid van jouw kind is en moet altijd uw eerste zorg zijn wanneer u een draagzak koopt. De draagzak moet voldoende steun bieden aan het groeiende hoofd, de nek en de rug van de baby.

Hij moet haar rechtop houden, wat betekent dat ze niet in elkaar zakt en haar kin van de borst af is, zodat haar luchtwegen open zijn, en hoog genoeg op je borst zitten zodat je haar in de gaten kunt houden (denk aan dichtbij genoeg om haar hoofdje te kussen!).

Je kind moet ook in een ergonomische houding in de drager zitten, wat betekent dat zijn knieën hoger zitten dan zijn billen, met zijn benen in een gespreide zitpositie in de verschillende draagposities.

Andere aandachtspunten zijn het kiezen van de veiligste en meest geschikte draagpositie voor de leeftijd en het gewicht van je baby en het controleren van de kwaliteit van de stof voordat je hem gebruikt om er zeker van te zijn dat er geen scheuren of zwakke plekken zijn.

Comfort

Als een drager niet comfortabel is, gebruikt u hem natuurlijk niet – en niemand wil een baby die kronkelt en huilt terwijl uw rug pijn doet. Verschillende eigenschappen van de drager bepalen het comfortniveau voor jou en jouw baby.

 

Gebruiksgemak

Ouders zijn het over twee dingen eens: jullie hebben het allemaal druk en komen slaap tekort. Maak je leven niet nog moeilijker met een draagzak die moeilijk te gebruiken, aan en uit te trekken is.

Zoek een draagzak met gemakkelijk te gebruiken banden en sluitingen, waarbij je alleen de instructies hoeft te lezen of een korte instructievideo hoeft te bekijken.

Je moet er ook voor zorgen dat je draagzak gemakkelijk schoon te maken is, want je baby kwijlt en spuugt vast en zeker op de draagzak. Zoek er een die in de wasmachine kan, zodat jouw wasmachine, en niet jij, de schoonmaakwerkzaamheden hoeft uit te voeren.

 

Functionaliteit

Hoe veelzijdiger de draagzak, hoe meer je er aan hebt. Kies een draagzak met drie of vier van de standaard draagposities:

  • Voorwaarts dragen, naar binnen gericht

  • Voordragen, naar buiten gericht

  • Heupdrager

  • Rugdrager

Met deze verschillende draagposities kun je de meest comfortabele en beste houding kiezen naarmate je baby groeit en volwassen wordt.

 

https://www.helado.be/vijf-dingen-over-baby-draagzakken/