Jug Theo
Image default
Woningen

Het bedrijf is niet alleen een makelaar, maar een volwaardige partner en ontwikkelaar.

Ons bedrijf is een nieuw dynamisch team van professionele medewerkers. We zijn niet bang voor het woord “nieuw” en rekenen ons bedrijf geen extra jaren aan om het “stevigheid” te geven. Desalniettemin kunnen we onze klanten gerust verzekeren dat ons bedrijf de beste medewerkers in dienst heeft met ervaring in het werken met de meest betrouwbare ontwikkelaars en de grootste makelaars. Het bedrijf nodigt u uit om vanuit een nieuw perspectief te kijken – om alle geneugten van een vakantie onafhankelijk van het hotelschema in uw eigen huis aan de kust te voelen, om ‘uw’ plaatsen en hoeken te ontdekken, en vooral – om te investeren in een gezonde toekomst voor u en uw gezin, in staat te zijn om de zeelucht in te ademen verse seizoensgroenten en -fruit eten en op elk moment van het jaar genieten van het warme klimaat!

Het bedrijf is niet alleen een makelaar, maar een volwaardige partner en ontwikkelaar, op zoek naar geschikte objecten voor investeringen of bedrijfsontwikkeling.

We zijn een onafhankelijke speler op de markt, daarom zijn we niet geassocieerd met specifieke ontwikkelaars en niet gebonden aan één regio.

Lijst met diensten:

Selectie van residentieel onroerend goed te huur en te koop
Zoek naar opties voor investeringen en bedrijfsontwikkeling
Vastgoedbeheer
Registratie van transacties.

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/