Jug Theo
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies voor deze betrouwbare motorrijschool in Almere

Bij Verkeersschool RUUD kun je terecht voor zowel auto- als motorrijlessen. Ze hebben ruim 20 jaar ervaring en werken uitsluitend met KNMV-gecertificeerde instructeurs. Dit merk je direct terug tijdens de lessen en de rest van hun dienstverlening. Deze motorrijschool in Almere staat daarnaast bekend om de flexibiliteit, ervarenheid en betrouwbaarheid. Je hebt de keuze uit verschillende lespakketten en kunt zo zelf bepalen hoe je jouw lessen indeelt. Zo kun je de lessen inplannen naast bijvoorbeeld je werk of studie. Wel zo makkelijk! Daarnaast kun je ook eerst een proefles volgen. Tijdens deze les zie je wat de lessen inhouden en kun je bepalen of deze rijschool bij je past.

Het behalen van je A2- en A-rijbewijs

Wanneer je je motorrijbewijs gaat halen, zijn er twee verschillende types: het A- en A2-rijbewijs. Het A2-rijbewijs is de zogeheten middelzware categorie. Na het behalen van dit rijbewijs mag je rijden op een motor van categorie A1, een driewielig motorrijtuig van de categorie A1 of een motor van categorie A2. Wanneer je ook je A-rijbewijs behaalt, dit is de zware categorie, mag je dan ook gaan rijden op een motor en driewielig motorrijtuig van de categorie A. Een rijopleiding bij deze motorrijschool in Almere bestaat uit drie delen: theorie, AVB (bijzondere verrichtingen) en AVD (verkeersdeelneming).

Neem contact op met deze specialist voor vragen en advies

Wil je meer informatie over het volgen van motorrijlessen bij deze motorrijschool in Almere? Neem dan contact op met de medewerkers van Verkeersschool RUUD via de contactgegevens op hun website. Ook voor advies en andere vragen kun je bij hen terecht. Weet je bijvoorbeeld niet welk lespakket je het best kunt kiezen? Of wil je weten of je in aanmerking komt voor het behalen van je A2- of A-rijbewijs? Deze specialisten helpen je graag verder en vertellen je meer over de mogelijkheden.

https://verkeersschoolruud.nl/