Jug Theo
Horeca

Pannenkoekenrestaurant op de Veluwe: heerlijke maaltijden voor betaalbare prijzen

Een pannenkoekenrestaurant op de Veluwe waar u terecht kunt voor een variëteit aan heerlijke maaltijden voor betaalbare prijzen is Eethuisje de Heuveltjes. De specialiteit van dit knusse restaurantje in de bossen zijn pannenkoeken die nog op ambachtelijke wijze bereid worden. Hiervoor wordt molenmeel uit Putten gebruikt. U kunt een pannenkoek compleet naar eigen smaak samenstellen, maar ook kiezen voor één van de toppers op de menukaart. Daarnaast vindt u ook belegde broodjes, tosti’s, uitsmijters en soepen op de kaart evenals gerechten geserveerd met friet, mayonaise en appelmoes.

Bezoek dit gezellige restaurant tijdens uw wandel- of fietstocht

Bij dit pannenkoekenrestaurant op de Veluwe en in de buurt van Barneveld is het genieten voor jong en oud. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van de omgeving. Eethuisje de Heuveltjes is gelegen in een bosrijke omgeving waar het fijn vertoeven is op het ruime buitenterras. Voor de kinderen is er een gezellige speeltuin. Dit maakt dit oer-Hollandse eethuis tot een heerlijk rustpunt tijdens een wandel- of fietstocht in de omgeving. Maar ook als vertrekpunt van de dag of juist als afsluiter bent u bij dit pannenkoekenrestaurant op de Veluwe van harte welkom voor een hapje en een drankje. Eethuisje de Heuveltjes is van dinsdag tot en met zondag geopend van 11.30 uur tot en met 20.00 uur.

Speciale arrangementen

Bij Eethuisje de Heuveltjes is het ook mogelijk speciale arrangementen te boeken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan besloten feestjes voor familie en vrienden of een personeelsfeestje. Natuurlijk kan er bij een restaurant met als specialiteit pannenkoeken ook een kinderfeestje georganiseerd worden. Er worden dan pannenboeken gebakken en versierd en de kinderen kunnen naar hartenlust in de speeltuin spelen. Een mooie kleurplaat en verassing zijn ook inbegrepen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u terecht op de website van dit veelzijdige pannenkoekenrestaurant op de Veluwe.

https://eethuisjedeheuveltjes.nl/