Jug Theo
Image default
Horeca

Voor de beste catering moet u in Winterswijk zijn

Bij de lekkerste catering Winterswijk hebben we alles om u feest of bijzondere gelegenheid te laten slagen. Bij een feest hoort natuurlijk goed eten, en daar willen wij dan ook graag voor zorgen. U kunt de gehele last wat betreft eten bij ons neerleggen. Wij regelen alles en houden overal rekening mee, zolang we het maar op tijd weten. U hoeft niks te doen we leveren en maken alles zelf, het enige wat u hoeft te doen is te genieten en betalen aan het einde van de rit. Bel gerust voor de mogelijkheden en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze service 

Wij leveren de beste catering voor uw feest, en hebben een uitgebreid assortiment waaruit u kunt kiezen. Zo doen wij ook aan live cooking waarbij we ter plaatse allerlei dingen klaarmaken voor uw en uw gasten. Maar ook gewone catering waarbij we ons eten leveren met warmhoudplaten, en gasten dus kunnen genieten van een lopend buffet. Maar uiteraard kunt u bij ons ook barbeques huren, en voorzien wij u van vlees. En halen de barbecue aan eind van de avond ook weer op, en wat u overhoud mag u uiteraard ook houden. 

Locatie voor partijen 

Staat er een feestje op de planning?  En is de datum al bekend? Maar nog geen leuke locatie om u feest te houden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben grote zalen tot onze beschikking die te huur zijn. Geschikt voor elke gelegenheid en voor grote groepen mensen, en uiteraard met personeel.  Zodat u zelf niks hoeft te doen wij doen de bediening, en ruimen na de tijd ook op. Er is een garderobe aanwezig voor de jassen en tassen, en elke ruimte is voorzien van sanitair. Ook is er bij ons voldoende parkeergelegenheid, en kan iedereen dus goed zijn of haar auto kwijt.