Jug Theo
Image default
Groothandel

Uw media-fles wordt in een cleanroom geproduceerd

Wanneer u een media-fles laat produceren, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat dit in een veilige omgeving wordt gedaan. Ook is het zeer belangrijk dat uw media-fles gedurende het gehele traject, van ontwikkeling tot gebruik door de consument, veilig is. Daarom schakelt u de hulp in van PET Power. Dit professionele en ervaren bedrijf maakt PET-verpakkingen van hoogwaardige kwaliteit. Alle richtlijnen en huidige wetgeving worden aangehouden en gaan het liefst nog een stapje verder voor u. Uw media-fles wordt bijvoorbeeld in een cleanroom geproduceerd. Uw media-fles komt hier zeer schoon uit, maar kan eventueel ook nog een aanvullende behandeling krijgen met gammastraling. Hierdoor wordt uw PET-fles medisch steriel gemaakt. Deze dienst voorziet klanten die aseptisch of zelf de fles in de cleanroom afvullen.

Hoe werkt deze cleanroom dan?

Wat houdt een cleanroom nou precies in? Allereerst ligt de luchtdruk in deze ruimte hoger dan de omringende buitenlucht. Dit houdt in dat lucht uitstroomt, maar niet ongecontroleerd instroomt. De gecontroleerde ingestroomde lucht wordt gefilterd waardoor het besmettingsniveau vrijwel nihil is. Ook de temperatuur en luchtvochtigheid wordt gecontroleerd om zo stabiel mogelijk te produceren. De PET-fles wordt geblazen met gefilterde en geconditioneerde olievrije lucht. Wanneer uw PET-fles of -pot is gemaakt, loopt deze vanuit de productieband in de brickpack-machines. Zo’n brickpack is een pakket flessen geseald in folie. Er kunnen eventueel extra lagen folie aangebracht worden, waarna er een uniek label en stralingsindicatoren op geplakt worden. Uw PET-fles is ten alle tijden uitstekend beschermd.

Neem gerust contact op met het team

Wilt u een fles voor medische middelen laten produceren of heeft u een ander type PET-fles nodig? Heeft u nog andere vragen die u graag beantwoord wilt hebben? Neem dan contact op met dit bedrijf. De benodigde contactgegevens vindt u via de overzichtelijke website, waar u nog meer interessante informatie kunt lezen.