Jug Theo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bij dit bedrijf in Drunen vindt u alle voorzetapparatuur die u nodig heeft voor uw heftruck

Bent u op zoek naar voorzetapparatuur voor de heftrucks van uw bedrijf? Het is belangrijk dat de voorzetapparatuur van goede kwaliteit is. U vindt deze apparatuur bij Durwen Benelux. Dit is een leverancier in het Brabantse Drunen die in 2012 is opgericht. Het bedrijf biedt uitsluitend producten van het Duitse merk Durwen aan. De producten van dit merk zijn dankzij zijn ruime ervaring van zeer hoge kwaliteit en voldoen aan het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de richtlijnen van DIN- en ISO 9001.

De producten

Het bedrijf biedt alle voorzetapparatuur die u nodig heeft. Of u nu de wat eenvoudigere telescopische vorken zoekt of liever voor meervoudige pallethandlers gaat, het kan allemaal. Bovendien zijn er heuse sneeuwscheppen te koop, waarmee u van uw heftruck een sneeuwmachine kunt maken. De sneeuwscheppen kunnen wel tot 30 graden draaien en eenvoudig uw bedrijfsterrein sneeuwvrij maken. Dat is ideaal voor strenge winters. Ook voorzetvorkborden en werkkooien worden aangeboden.

Goede service

Naast een goede kwaliteit, biedt het bedrijf uit Drunen een geweldige service. U kunt met al uw vragen en eventuele klachten terecht bij de klantenservice, waar u zo goed en vriendelijk mogelijk geholpen wordt. Bovendien kunt u gebruikmaken van de technische service. Mocht uw product defect zijn, dan wordt er alles aan gedaan om het zo snel mogelijk te maken. Dit wordt gedaan in de uitgebreide reparatie- en revisiewerkplaats van het bedrijf. Voor monteurs is er ook nog een telefonische helpdesk.

Kopen of huren?

U heeft zelf de keuze of u de producten wilt kopen of wilt huren. Kopen heeft natuurlijk als voordeel dat de producten echt van u zijn, maar u krijgt dan wel te maken met zaken als afschrijving, opslag en onderhoud. Wanneer u de producten huurt, heeft u hier geen last van. Mocht u de producten slechts tijdelijk willen gebruiken, is huren dan ook verstandiger. Als u de producten voor lange tijd wilt gebruiken, is kopen juist weer aan te raden.

 

https://www.durwenbenelux.com/