Jug Theo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met de hulp van professionals ontwikkelt u het best passende hotelinterieur voor uw gasten

Het interieur van een ruimte maakt een enorm verschil in de ervaring die mensen er hebben. U wilt dat uw gasten zich thuis voelen tijdens hun verblijf in uw hotel. Daarvoor is het nodig dat de ruimtes gemoedelijk overkomen zonder chaotisch te zijn. Daarnaast is het belangrijk dat er geen abrupte verschillen bestaan tussen verschillende ruimtes. De professionele designers van Sutherland Design uit Sittard kunnen deze taak voor u uitvoeren. Ze verzorgen een volledig hotelinterieur voor nieuwe hotels, maar worden ook vaak ingeschakeld om het interieur in bestaande hotels te vernieuwen.

Het ontwikkelen van een aangenaam hotelinterieur omvat veel details

Er zijn veel verschillende aspecten waar op gelet hoort te worden bij het hotelinterieur als u aan de slag gaat met het ontwikkelen van de ruimtes in een hotel. De specialisten van Sutherland Design uit Sittard gaan altijd eerst met u in gesprek, zodat ze begrijpen wat het karakter van uw hotel is en wat uw wensen zijn. Tijdens deze eerste kennismaking worden ook de verschillende ruimtes in kaart gebracht. Aan de hand van deze informatie worden ideeën ontwikkeld op het gebied van meubilair, inrichting en kleine details die het geheel afmaken.

Een strak plan voor een ‘turnkey’ uitvoering

Het doel van Sutherland Design is om een perfect eindproduct te leveren, zodat u voelt dat het proces moeiteloos is verlopen. Daarom maken ze een gedetailleerd uitvoeringsplan voor uw nieuwe hotelinterieur, wat vervolgens strak gehandhaafd wordt. U weet op die manier precies wat u kunt verwachten. Het eindresultaat is ‘turnkey,’ wat betekent dat de vertrekken tot in de puntjes gereed worden gemaakt zodat u niets meer hoeft te doen om vervolgens uw gasten te ontvangen.   

Moderne ontwerpen gericht op uw doelgroep

Het interieur van verschillende hotels kan erg uiteenlopen. Daarom gebruiken ze bij Sutherland Design geen kant-en-klare ontwerpen. Hun passie is juist om iets nieuws en verfrissends te ontwikkelen dat meegaat met de huidige trends, maar ook speciaal ontworpen is voor uw doelgroep.

https://www.sutherlanddesign.nl/