Jug Theo
Image default
Winkelen

Bitcoins versus RIPPLE XRP: Wat is het verschil?

XRP – Ripple kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester Voor degenen die bekend zijn met internetbetalingskanalen, zoals RCP / RIPPLE of ShapeWise, is er weinig verschil tussen de twee technologieën als het gaat om het gebruik ervan voor zakelijke doeleinden. Beide betalingsmethoden zijn volledig overdraagbaar tussen netwerken en hebben geen beperkingen. Het belangrijkste verschil komt van hoe hun onderliggende technologie opereert. Met rimpel worden transactiekosten automatisch toegepast op elke gemaakte transactie en het kost slechts één betaalkanaal om een transactie te maken. Dit betekent dat bedrijven die op kleinere budgetten opereren, meer profiteren van het gebruik van dit type digitale contanten.

 

Aan de andere kant, bedrijven die grotere hoeveelheden transacties moeten verwerken en een groot aantal gebruikers hebben, vinden het handiger om de valuta van hun keuze te gebruiken. Wanneer bijvoorbeeld een organisatie of een bedrijf betalingen in verschillende landen over de hele wereld accepteert, is het logischer om het geld om te zetten in lokale valuta en vervolgens de betalingskanalen te gebruiken om het geld aan de klant te krijgen. Dit heeft het potentieel om de kosten te verlagen en de snelheid te verhogen. De vraag wordt dan, welk digitale contante protocol kan kiezen?

 

Laten we kijken naar de voordelen van het gebruik van RCP in plaats van de meer geaccepteerde bitcoins. Een van de belangrijkste voordelen van RCP is dat de valuta die wordt gebruikt in de transacties niet wordt ondersteund door een grondstof. Integendeel, het gebruikte digitale contant geld wordt op de vraag gesteld door klanten die geld willen uitwisselen. Op deze manier kan niemand je stoppen om je geld uit te wisselen. Aan de andere kant, met een systeem zoals bitcoins, zou een regering of financiële instelling het netwerk kunnen uitschakelen en alle onbewerkte transacties inzamelen. Bovendien zullen de meeste banken u deze transacties niet laten initiëren, omdat ze nog niet hebben bepaald of de valuta al dan niet in de wereldeconomie wordt geaccepteerd.

 

Als het gaat om hoe RPC werkt, zul je merken dat het dezelfde algemene principes van betalingskanalen volgt. De verschillen komen in de vormen van vergoedingen en hoe ze worden opgegeven. Als u de twee, de RCP-transacties vergelijkt, kosten minder per transactie dan betalingen via betalingskanalen omdat u niet betaalt om een derde partij te gebruiken. U bent nog steeds verplicht om een overeenkomst met de handelaar in te voeren voordat u een verkoop kunt initiëren. Er is ook een kleine vergoeding in verband met deze optie, maar vergeleken met de kosten die betrokken zijn bij het openen en gebruiken van betalingskanalen, is de kleine vergoeding het zeker waard.

 

Wat maakt RCP anders dan betalingskanalen? Ten eerste vereisen de transacties u niet om geld te sturen. Zodra u een overeenkomst met een handelaar invoert, stort de verkoper geld in op een digitale contante account. Daarmee kunt u de verkoop uitvoeren en zorgen voor conversie in lokale valuta. Zolang u een internetverbinding hebt, kunt u al uw transacties via internet uitvoeren zonder u zorgen te maken of er al dan niet een high-speed internetverbinding beschikbaar is voor u of niet.

 

Dus, wanneer u de twee vormen van transacties vergelijkt, is wat u echt vergelijkt is de manier waarop ze worden beheerd door de handelaar. Met RCP creëert de handelaar een virtuele veilige tunnel tussen zichzelf en de koper. De koper draagt vervolgens fondsen over van hun digitale geldrekening naar de Merchants Digital Cash-account. Ze voltooien vervolgens de transactie met een cheque of elektronische overdracht.

Klik hier voor meer informatie https://www.bitcoinmeester.nl/