Jug Theo
Image default
Dienstverlening

Combineer je nieuwe interieur met een gezellige sfeerhaard

Het is 2021, je woonkamer ziet er al 10 jaar hetzelfde uit. Bank, tafel en tv staan al jarenlang op dezelfde plek. Je wilt de boel opvrolijken, maar hoe? Een gezellige cinewall is het antwoord. Met een cinewall creëer je een nieuwe look. Een verse start! De cinewalls zijn helemaal in en we begrijpen waarom. De cinewall is super stijlvol, creëert een strakke look en is ook nog eens handig. 

Mogelijkheden 

Het is belangrijk dat de cinewall naar u wensen wordt gemaakt. Het is handig als u weet wat voor soorten cinewalls er zijn. 

Cinewall met haard

Een sfeerhaard toevoegen aan de cinewall creëert een hele gezellige sfeer. Het is een van de vele mogelijkheden. De elektrische sfeerhaard wordt het meest gekozen voor de cinewalls. Deze haard kan volledig zelf worden gekozen. De monteur moet alleen vooraf de afmetingen weten om de cinewall zo perfect mogelijk te maken. 

Opbergruimte

Met een opbergruimte oogt de cinewall wat completer en is daarnaast ook praktischer. U kunt kiezen uit allemaal verschillende soorten opbergruimtes. Het is natuurlijk niet verplicht. Als u wel een opbergruimte in de cinewall wilt hebben dan is de keuze reuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit lades, deuren, greeploze opbergruimtes en nissen. 

Materialen en kleuren 

Om de cinewall helemaal je eigen te maken, kunt u kiezen voor verschillende kleuren en materialen. Zo wordt er momenteel veel gevraagd naar mat, hoogglans en eiken fineer. Daarnaast kunt u ook kiezen voor marmer of tegels. Er kan ook behang op de cinewall. 

Afwerking en verlichting 

Verlichting kan echt het puntje op de i zijn bij een cinewall. U kunt kiezen uit de normale led verlichting, maar u kunt ook gaan voor verlichting die verandert van kleur. Daarnaast kan er ook een geluidsinstallatie worden weggewerkt in de cinewall. Het handige aan de cinewall is dat alle kabels van de verlichting, tv en haard allemaal netjes kunnen worden weggewerkt achter de wand. Klinkt perfect toch?