Jug Theo
Image default
Beauty en verzorging

De kapperszaak in Leusden en omstreken

De beste Kapsalon Leusden voor al u haar behandelingen in Leusden. Wij zijn een kapsalon met veel ervaring en zij zitten al jaren in de branche. We hebben een mooie salon met de nieuwste apparatuur en een mooie inrichting. Zo kunnen wij 4 klanten tegelijk knippen en is de wachtrij nooit langer dan half uur. En krijgt u bij ons altijd een kopje koffie aangeboden voor tijdens het wachten. U hoeft bij ons geen afspraak te maken maar kunt gewoon langskomen. U kunt altijd bellen voor een afspraak of om te weten of we druk zijn .

Behandelingen en strippenkaart

Wij kunnen vrijwel alles zo kleuren we en wassen we je haren, maar kunt ook gewoon alleen bij ons knippen. We geven kortingen bij grotere behandelingen, mocht geknipt gewassen en een andere kleurtje in u haar willen hebben. Ook doen wij bruidskapsels en stylen we en föhnen we je haar in model bij speciale gelegenheden. Ook hebben we voor vaste klanten een pasje waarmee je kunt sparen voor gratis behandelingen en krijg je korting op behandelingen. Ook is het zo dat je bij ons na elke knipbeurt een stempel krijgt op je strippenkaart en bij 10 stempels krijg je een gratis knipbeurt. 

Haarproducten en advies

Wij verkopen onze producten ook op de site, zo kun je ook zelf je haar verzorgen met de beste middelen. Ook krijg je op deze producten korting als je de klantenkaart hebt. Zoveel verkopen wij gel en wax voor heren, maar ook shampoo’s en onze haarlak. We geven je ook graag advies bij problemen en adviseren je dan graag over de producten die je het beste kunt gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een droge hoofdhuid of last van roos. Dan is onze anti roos shampoo misschien wel iets voor u, deze bevat antistoffen die droogte op het hoofd moet tegen gaan.