Jug Theo
Beauty en verzorging

Voor een totale make over naar de Kapper in Arnhem

Voor een echte nieuwe look gaat u naar de Kapper in Arnhem. Daar werken zeer professionele kappers die precies weten wat u staat, of totaal niet staat. Zij houden rekening met uw natuurlijke kleur, de vorm van uw gezicht, en wat bij uw karakter past. Bij de Kapper in Arnhem kunt u rustig plaatsnemen in de comfortabele stoel en u rustig laten adviseren. De Kapper in Arnhem zal u suggesties doen, u een aantal voorbeelden laten zien, zodat u een goede keuze kan maken. Want, een kapsel is nogal bepalend voor uw uitstraling. Het is iets wat heel gauw opvalt. De omgeving let echt op de haardos, opvallend, of juist heel onopvallend, excentriek of juist heel behoudend.

Kies een kapsel wat bij u past

Wellicht zult u verbaasd staan over wat de Kapper in Arnhem u adviseert. Misschien heeft u zelf nooit aan de mogelijkheid gedacht die de kapper voorstelt. En daar onderscheidt zich nu juist de Kapper in Arnhem zich van alle andere, doorsnee, kappers. Het advies is bijzonder klantgericht. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant, maar er worden ook suggesties gedaan om er jeugdiger, vlotter, hipper uit te zien. Om gewoon es wat anders te proberen qua haarstijl. Daar hebben natuurlijk nogal wat klanten moeite mee, maar als ze zich toch laten overhalen zich een nieuwe look aan te laten meten stappen ze allemaal zeer tevreden en als herboren de deur weer uit. Heel vaak met een mooie haarkleur, die heel natuurlijk oogt en vaak dichtbij ligt bij hun eigen haarkleur.

 Voor de kapper is het altijd een uitdaging om ene zo mooi mogelijke look te bedenken waar de klant zich helemaal goed bij voelt. Maar als het dan lukt, is de voldoening groot.