Jug Theo
Image default
Beauty en verzorging

Tijd voor een nieuwe job?

Ben jij je huidige baan helemaal zat en is schoonheidsspecialiste voor je droom job? Wij bieden hiervoor de leuke cursus schoonheidsspecialiste aan. In deze cursus leer je hoe een huid weer laat stralen. Vind jij het leuk om mensen er verzorgt uit te laten zien, waardoor zij zichzelf ook een stuk beter voelen. Dan is deze cursus echt iets voor jou. De cursus richt zich op de praktijk, 1 keer per week vindt er een les plaats. In deze les leer je het analyseren van de huid en hierbij een gerichte behandeling te zoeken. Je diploma is erkend doordat wij aan alle exameneisen voldoen.

De opleiding.

Nadat je de examens met een voldoen hebt behaald, heb je een vakdiploma. Met dit vakdiploma kun verschillende gezicht- en lichaamsbehandeling geven. Echter kun je ook pedicure, manicure en advies over make-up geven. Je hebt in het werkgebied vele opties, misschien kies jij er wel voor om een eigen praktijk te beginnen. Vind je dit te uitdagend dan kun je ook gaan werken in salon, spa of parfumwinkel. De opleiding duurt 10 maanden, met 1 dag praktijk per week, dit is een hele dag. Zoals bij elke opleiding, hoort bij deze opleiding ook huiswerk. Natuurlijk zijn er ook schoolvakanties! Ben je klaar, dan heb je mbo-niveau 3.

Voor wie en wat je nodig hebt.

Iedereen kan deelnemen aan de cursus schoonheidsspecialiste, wat wel een belangrijk punt is dat je de Nederlandse taal beheerst. De gehele opleiding en de examens zijn in het Nederlands. Voor de cursus zelf heb je een set aan materialen en producten nodig en verschillende studieboeken. Deze kosten zijn niet in de opleidingskosten inbegrepen. Er zullen 4 theorie-examens worden afgenomen en ook 4 praktijkexamens. De gehele cursus word je begeleid door een coach. Wil jij meer informatie over deze cursus? Neem dan via mail of telefoon contact met ons op.