Jug Theo
Image default
Gezondheid

Het evenwicht in jouw lichaam herstellen met acupunctuur

Ben je geïnteresseerd in Acupunctuur Swalmen? Zoek dan niet verder want hier zit je goed. Wij gaan graag met je aan de slag vanaf het eerste consult. Eerst vertellen we je iets meer over de behandelmethode. Acupunctuur balanceert namelijk jouw lichaam. Het stimuleert het zelfhelend vermogen en werkt voornamelijk preventief. Echter is het ook een oplossing voor bepaalde lichamelijke maar ook geestelijk klachten. Hierbij is het essentieel dat de oorzaak achterhaalt wordt. Vaak betreffen deze problemen zowel lichaam als geest. Bij Acupunctuur Swalmen wordt dit ook als één geheel beschouwd. Na een onderzoek en diagnose kan de behandeling starten.

Alles wat je moet weten over acupunctuur

Acupunctuur Swalmen is een praktijk waar ze al jaren focussen op deze soort behandelmethode. De Chinese geneeskunde zelf bestaat echter al duizenden jaren. Het is gebaseerd op de holistische benadering van de mens. Veelal komt het er hierbij op neer dat lichaam en geest als één geheel gezien wordt. Deze zijn dus aan elkaar verbonden en door elkaar beïnvloedt. Bij Acupunctuur Swalmen staat de verstoring van het algehele welzijn centraal. Dit is namelijk vaak de oorzaak van klachten. Deze klachten zijn er uiteenlopend. Denk aan lichamelijke zoals pijn, verkoudheid, darmen en menstruatie. Echter kunnen klachten ook geestelijk zijn zoals vermoeidheid, depressie en stress.

Een afspraak maken

Bij Acupunctuur Swalmen kan je eenvoudig online een afspraak maken. Hierin zijn wij erg transparant over tijden en kosten. Wil je een keer een acupunctuurbehandeling proberen? Wij geven je graag meer informatie over de behandelingen en wat we voor jou kunnen betekenen. Heb je bijvoorbeeld een laag energieniveau zonder duidelijk oorzaak? Of heb je en aandoening die je wilt behandelen. Bij Acupunctuur Swalmen kan je terecht voor uiteenlopende klachten en behandelingen. De kennismakingen beginnen altijd met een aantal vragen over jouw gezondheid. Zo kunnen we aan de hand van dit onderzoek een diagnose stellen. Vervolgens starten we met een effectieve oplossing.