Jug Theo
Image default
Gezondheid

Van je lichamelijke klachten afkomen door middel van dry needling in Amsterdam

Om van problemen  af te komen die zich in je lichaam bevinden kan nogal lastig zijn, maar door middel van de goedwerkende dry needling in Amsterdam wordt de kans vergroot dat de klachten worden verholpen. Vaak bevinden lichamelijke klachten zich in de spieren. Ook kunnen de spieren weer druk uitoefenen op andere delen van het lichaam wat klachten kan veroorzaken. Spierknopen in het lichaam geven veel druk op bijvoorbeeld andere spieren of gewrichten waardoor er pijn in het lichaam kan ontstaan. Door middel van dry needling in Amsterdam kunnen spier knopen uit het lichaam worden verwijderd en wordt er een soort schokje aan een spier gegeven waardoor deze zich vrij kan  geven.

 

Door wie wordt de behandeling gedaan?

De dry needling in Amsterdam wordt uitgevoerd door een fysiotherapeut of door een manueel therapeut. Zij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van deze techniek en hebben hier dan ook een opleiding of cursus voor gevolgd De behandeling gaat op een bepaalde manier in zijn werk. Je dient eerst plaat te nemen op een daarvoor bestemde bank waar je op kunt gaan liggen. Je spier wordt eerst aangevoeld door de therapeut om te zien op welke druk jij reageert. Zo kan de therapeut goed bepalen waar de naald in moet worden geplaatst. Daarna zal de naald in de spierknoop worden gezet, zodat op die manier er  een ontspanning ontstaan en de druk van de knoop wordt afgehaald.

 

Na de behandeling

Als je de behandeling van de dry needling in Amsterdam hebt gehad zal je ook direct iets voelen als resultaat, maar het kan  ook een paar dagen duren voordat je effectief resultaat voelt. Je hebt een raar gevoel in de spier, maar uiteindelijk zal dit verdwijnen en zal je zeker een ontlading van de spier voelen die niet meer op spanning staat. Breng eens een bezoekje aan de dry needling in Amsterdam voor effectieve resultaten.