Jug Theo
Image default
Gezondheid

Wat is het voordeel van een sapje als maaltijdvervanger?

Er komen steeds meer bedrijven op de markt die een groente/fruit sapje gaan aanbieden als maaltijd vervanger, detox kuur of aanvulling op een sportdieet. Maar wat is nou eigenlijk het effect van zo’n sapje op ons lichaam? 

De vitamines 

De sapjes van The Juice Factory bevatten een rijke variatie aan vitamines, dit is heel belangrijk om er niet op uitgekeken te raken. Want het kan heel saai worden als je alleen maar sap zit te drinken. Daarnaast is het ook niet goed voor je lichaam als je niet alle vitamines binnen krijgt. De sapjes van The Juice Factory zijn 500ml en op deze manier krijg je gemakkelijk alles binnen wat je per dag binnen moet krijgen. Het is ook nog eens makkelijker om 500ml te drinken dan 500 gram te eten. Dus is het een win win situatie, je krijgt alles binnen en gaat het veel makkelijker.

De huid

Er zijn tegenwoordig genoeg producten die onze huid verzorgen, maar het ligt er wel aan wat je daarnaast eet en drinkt. Want het maakt niet uit hoeveel soorten dag- en/of nachtcrème je gebruikt voor een mooie stralende huid. Als je daarnaast gw chocola eet krijg je nog steeds puistjes. En daarom is het dus goed om gezond te gaan eten en drinken want ook daar wordt onze huid mooier van. De groentesapjes bevatten namelijk de vitamine A, B, C en E, deze vitamines helpen je huid te beschermen en te herstellen. Daarnaast zijn de sapjes ook rijk aan de mineralen ijzer, zink en koper, en dit zorgt er dan weer voor dat je haar en nagels ook sterk worden.

Waar bestel ik een groentesapje?

Als u na het lezen van deze tekst zoiets heeft van; “Ik lust wel een sapje”. Dan kunnen wij u de sapjes van The Juice Factory aanraden, in principe zijn ze allemaal lekker maar onze favoriet is de popeye. Ook is de 1 daagse detox kuur aan te raden, zo krijgt u van elke smaak 1 fles van 500 ml, en kunt u dus alles proeven.