Jug Theo
Entertainment

Ontdek de kleuren van de stad tijdens Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light Festival is de ideale gelegenheid om deze prachtige stad op een unieke manier te ontdekken. 37 artiesten maken van de stad hun canvas en creëren ongeziene lichtspektakels. Wil je de beste foto’s maken van dit spektakel? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een rondvaart van Lovers Canal Cruises. Dan heb je vanuit een boot op de kanalen een adembenemend zicht op het spektakel. Dagelijks vertrekken er meerdere boten per uur. Bestel tijdig je tickets en geniet van een Early Bird korting. De boten starten de rondvaarten altijd in het centrum van de stad.

Kies uit verschillende boten voor een rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival

Wanneer je tickets voor een rondvaart bestelt, vaart u rond in een warme en comfortabel boot van Lovers Canal Cruises. De boot is altijd voorzien van verwarming, waardoor u zeker ten volle geniet van alle pracht en praal van het Amsterdam Light Festival.  Alle rondvaarten zijn bovendien inclusief audiogids. Op de website zie je verschillende rondvaarten en het aantal beschikbare tickets per tijdsslot. Bestel snel je tickets en ontdek de prachtige kunstwerken van het festival op een originele manier. Daarbij is het mogelijk om meteen een parkeerticket te reserveren.

Start je rondvaart in het centrum van het Amsterdam Light Festival

Wanneer je het Amsterdam light Festival bezoekt is het een goed idee om een aantal locaties te voet te bekijken en vervolgens op een van de rondvaarten van Lovers Canal Cruises te stappen. Dit is de ideale activiteit voor de hele familie! Op deze manier zie je de kunstwerken uit licht vanuit een ander perspectief en zie je details die je eerst niet zag. Daarbij is het mogelijk om van op diverse plaatsen in de binnenstad op te stappen. Ook bestel je snel en eenvoudig online een ticket voor de schaatsbaan bij het Museumplein. Staan jij en je gezin al te poppelen om naar het Amsterdam Light Festival te gaan? Bestel dan meteen tickets!