Jug Theo
Image default
Entertainment

Top 3 betaalbare coverbands

Ben je op zoek naar een goede coverband? Dan moet je hier zijn! Wij vinden namelijk dat alles leuker wordt met een coverband! Het aanbod is groot, dus hoe kies je de juiste band voor jouw feest? Wij helpen je graag met onze lijst van drie geweldige en betaalbare coverbands.

Spetterend countryfeest, lekker stuiteren in de tent, een fantastisch studentenfeest of de leukste bruiloft ooit! Deze topmuzikanten zorgen voor prachtige live optredens op jouw feest. Mooie gitaarpartijen, strakke baslijnen, indrukwekkende drums en ijzersterke zang. Zoek niet verder, u heeft de top band gevonden! Deze band is niet alleen nummer één, maar ook de meest betaalbare van deze drie. De wonderlijke prijs/kwaliteit verhouding. Voor bandleden Jasper, Johan, Wouter, Nick en Lotte gaat het dus niet om inkomen, maar om hun eigen speelplezier! Zo heeft Coverband Lynx de afgelopen jaren op honderden podia in binnen- en buitenland feesten gegeven

Gevoelige popsongs, krachtige rocknummers en optredens die er mogen zijn! Dat omschrijft Empire. We zagen ze en we waren verkocht. Dit soort arrangementen met een breed repertoire biedt voor elk wat wil en daarom zijn ze graag geziene gasten op bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals.

Het is niet onredelijk dat de Overijsselse formatie op de tweede plaats staat op de lijst. Zoals je hierboven hebt gelezen, is de hoogste prijs die we in deze lijst hebben gebruikt 1500 euro. Het moet gezegd dat ze inderdaad heel dichtbij zijn (of zelfs overschrijden). Maar… ze zijn het geld waard.  

Als je een coverband boekt, wil je niet dat muzikanten al hun tracks op de automatische piloot afmaken. Bij het boeken van 8-PM zit je goed. De bandleden hebben het altijd naar hun zin en dat weerspiegelt het hele publiek. De stem van de zangeres past perfect bij de mannenstem in de band. Kortom: reserveer 8-PM uur en je weet dat je feest geweldig wordt.