Jug Theo
Image default
Verbouwen

Op zoek naar duurzame gevelplaten? Hier vindt u deze!

Wilt u uw gevel graag beschermen tegen weer en wind? Hiervoor bieden gevelplaten een goede oplossing. Niet alleen beschermen deze tegen alle weersomstandigheden, ze zorgen er ook voor dat u minder onderhoud aan uw gevel hoeft te verrichten en niet meer hoeft te schilderen. Als bijkomend voordeel wordt uw woning of gebouw ook nog eens beter geïsoleerd dankzij gevelplaten. Bent u op zoek naar gevelplaten? U vindt deze bij SINH Building Solutions.

Een gespecialiseerd bedrijf

SINH Building Solutions is een bedrijf uit Den Haag dat gespecialiseerd is in gevelplaten. Maar dat niet alleen: u kunt er ook terecht voor producten omtrent vloeren en binnenwanden. De producten die worden aangeboden, zijn van het merk MAGOXX Board. Dit merk maakt gebruik van het materiaal magnesiumoxide voor de gevelplaten. In Nederland is dit materiaal relatief onbekend en wordt het niet vaak toegepast bij een gevelplaat, maar in landen als Nieuw-Zeeland, Australië en Japan is het erg populair.

Wat is magnesiumoxide?

Magnesiumoxide is een materiaal dat vele voordelen biedt. Dankzij de brandveiligheid en vochtbestendigheid is het uitstekend geschikt voor gevelplaten. Bovendien is het materiaal licht van gewicht en eenvoudig te gebruiken. Niet alleen voor gevelplaten is het geschikt, u kunt het materiaal voor veel andere producten gebruiken, denk aan vloeren en balkons.  Ook het isolerend vermogen is groot. Nog een voordeel: het materiaal is geluiddempend. Zo is uw gebouw niet alleen geïsoleerd tegen de kou, maar ook tegen geluidsoverlast.

Kies voor milieuvriendelijkheid platen

Het bedrijf staat bekend om zijn milieuvriendelijkheid. De oprichter is erg begaan met het milieu en het klimaat en dat is te merken in het bedrijf. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame en recyclebare producten. Natuurlijk ontkomt het bedrijf niet aan het gebruik van enkele materialen die belastend zijn voor het milieu, maar het probeert deze tot het minimum te beperken en milieuvriendelijke oplossingen te vinden. Materialen als beton en cement worden zo min mogelijk gebruikt, aangezien deze veel CO2 uitstoten.

https://magoxx.com/