Jug Theo
Image default
Eten en drinken

Lunch, BBQ, hapjes, en diners nu heel simpel bestelt in Amsterdam

De meest smaakvolle lekkernijen van Amsterdam haal je bij Happie Delivery Catering. Met ons gemakkelijke bestelplatform is een boeking zÛ geregeld. Met onze partners in heel Holland kan Happie uw catering leveren in elke plaats. Fingerfood, diners, barbecues, lunches, high tea?s, drankenpakketten bezorgen wij op het werk of thuis in Amsterdam. Uw gehele bestelling leveren onze cateraars in ecologische catering dozen. Op die manier zijn uw producten niet belastend voor onze natuur. Happie Delivery in Amsterdam en al haar partners zijn H.A.C.C.P. gekwalificeerd. Zo is iedere klant verzekerd van een correcte levering en producten. Happie Delivery Catering in Amsterdam is te vragen voor diverse soorten bijeenkomsten. trouwerijen, afscheidsfeesten, werk gerelateerde evenementen, bachelorpartys, of zelfs Babyshowers. 

Alle type catering beschikbaar

Als u fantastische hapjes wilt regelen zit u helemaal goed in onze winkel. Van originele canapÈs, tot de meest originele hapjes, zoals mini quiches. Het assortiment van Happie Delivery in Amsterdam is erg groot. op die manier zorgen wij dat uw gasten altijd iets vinden dat in hun smaak valt. Op die manier zit het ook met onze diner gerechten; heel veel keuzes! Lukt het u niet het ideale pakket te vinden? Dan creÎren wij uw catering vanzelfsprekend geheel naar uw wens! Ook barbecue?s bestellen in Amsterdam is super eenvoudig. U kunt er zelfs voor kiezen om een echte BBQ koning u te laten helpen op locatie. Die zal de locatie opzetten, de hapjes tot in de puntjes te bakken en uitserveren, na de bijeenkomst de locatie schoon achterlaten, en zelfs de afwas doen.

Deze unieke catering is helemaal nieuw

Ook in coronatijd kan Happie een unieke catering voor u regelen. Bijvoorbeeld een unieke catering; de Picknick! Gezellig genieten van het park en van collega?s en vrienden. Happie is de gehele week te bereiken via chat, telefoon of mail. Als u een offerte op maat aanvraagt, ontvangt u deze dezelfde dag. Dat is de service van Happie in Amsterdam.