Jug Theo
Image default
Eten en drinken

De lekkere kipsaté

kipsate is echt wel een favoriet van bijna iedereen. Als jij een heerlijke Kipsaté klaar maakt voor je gezin, ben je geheid ook de favoriet. Het is een erg eenvoudig stukje gevogelte maar valt altijd bij iedereen goed. Ook als er bij jou bezoek over de vloer komt kun jij de kipsaté bereiden voor een gezellig avondje. Laten we niet vergeten dat deze klassieker ook super populair is in het barbecue seizoen. Natuurlijk wil jij jouw gezin of bezoek verassen met een kipsaté van een super goede kwaliteit. In het grote assortiment van de webshop, met veel unieke vleessoorten, vind je ook deze absolute heerlijke klassieker. Het wordt ook nog eens gewoon bij jou thuis bezorgd.

 

<h2>Vleesatelier</h2>

Als er mensen bij jou over de vloer komen wil je natuurlijk een heerlijk stukje vlees op tafel zetten. Gelukkig draait het allemaal om vlees van absolute top kwaliteit. Op onze webshop die online staat sinds 2017 kijk je je ogen uit naar al dat voortreffelijke en unieke vlees. Het is bij ons op de website nooit saai, aangezien wij ook exotisch vlees aanbieden zoals zebra, bizon of kangoeroe. Klinkt dat niet goed? Als dit je nog even afschrikt hebben wij ook natuurlijk de oude vertrouwde vleessoorten zoals gevogelte, rundvlees of varkensvlees. Zelfs bij een eenvoudige kipsaté beleef je bij ons een echte smaaksensatie. Het is ook erg belangrijk dat het vlees van top boerderijen komen waar de dieren goed zijn behandeld. Onze inkopers bezoeken daarom de boerderijen in Afrika, Nieuw-Zeeland en Argentinië.

 

<h2>De Kipsaté</h2>

Wie zouden wij zijn als we maar een soort kipsaté zouden aanbieden? Voor elke gelegenheid hoort een ander soort kipsaté. Voor een heerlijk avondje thuis met het gezin hebben wij de malse kipdij saté. Als het barbecueweer er aan zit te komen kun je het beste gaan voor de normale kipsaté van ongeveer 20 stuks. Bij de borrel is de mini kipsaté van ongeveer 10 stuks een echt klassieker.

 

<h2>Afhalen en bezorgen bij het vleesatelier</h2>

Het is nu super eenvoudig om lekker vlees in huis te krijgen. Je kunt namelijk bij ons via de webshop bestellen en dan bezorgen wij het gewoon bij jou thuis. Wil je graag een grote bestelling plaatsen? Dan heb je geluk want boven de 50 euro hoef jij geen verzendkosten te betalen. Bezoek jij liever een fysieke winkel waar je nog even kan rondneuzen? Dan kun je terecht bij onze vleesatelier op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam.

 

 De lekkere kipsaté