Jug Theo
Image default
Eten en drinken

Heerlijk dineren op een bijzondere locatie

Top restaurant Schiedam maakt elk diner bijzonder.  Het restaurant is gevestigd in een rijksmonument met een bijzondere geschiedenis, gelegen in het hart van Schiedam. De locatie alleen al maakt Restaurant Schiedam speciaal. Ieder diner bij Restaurant Schiedam is net wat verrassender en luxer. Ook de keuken focust zich op topklaiteit gerechten waarmee een avond uit bij Restaurant Schiedam niet alleen het oog pleziert, maar ook het hart van elke fijnproever. Maar voor deze heerlijke smaken hoeft u niet per definitie de deur uit, bij Restaurant Schiedam kunt u ook online bestellen.

Dineren aan een historische tafel

Oorspronkelijk een proveniershuis, nu tot uw beschikking voor een heerlijke avond uit eten. Zo draagt u met uw bezoek ook bij aan het behoud van architectonisch waardevolle huizen in Nederland. Eenmaal binnen ziet u architectonisch historische elementen, zoals de hoge en bijzondere plafonds terwijl u geniet van een luxe en smaakvol diner. Ook het interieur is hier met precisie en oog voor comfort en een luxe gevoel op uitgekozen. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Een warm welkom voor al haar gasten. Zo zorgt Restaurant Schiedam dat u met volle teugen kunt genieten van uw lunch en diner. Natuurlijk bent u ook welkom voor een heerlijke borrel bij restaurant Schiedam.

Luxe Menu

De menukaart van Restaurant Schiedam biedt u genoeg keus, van tussengerechten, een uitgebreide lunch en heerlijke desserts tot vier gangen menu’s. Elk gerecht is met liefde voor het vak gemaakt en bestaande uit zorgvuldig uitgekozen en samengevoegde ingrediënten van topkwaliteit.  Voor de vlees- of visliefhebber en ook voor de vegetariër is er genoeg keus. En bij elk gerecht is met zorgvuldigheid een selectie wijnen samengesteld. Zo weet u zeker dat welke keus u ook maakt, bij Restaurant Schiedam is het altijd geslaagd.