Jug Theo
Image default
Eten en drinken

Catering in Haaksbergen nodig?

Op zoek naar een bedrijf voor catering in Haaksbergen? Er komen vrienden of familie op bezoek en je wilt samen genieten van een heerlijke maaltijd maar zelf niet lang in de keuken staan koken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons cateringbedrijf in Haaksbergen staat altijd voor uw klaar! Van volledige 3-gangen diners tot hapjes en buffetten, alles is mogelijk. Uw geeft het aantal gasten en uw culinaire voorkeuren door en wij komen het brengen op de gewenste datum. Snel, makkelijk en kwalitatief eten op tafel hebben staan met onze catering in Haaksbergen.

Meer dan alleen catering

Onze chefs bereiden alles met heerlijke en verse producten uit de omgeving. Wij stellen samen met u een menu of arrangement samen. Heeft u een specifieke culinaire wens? In overleg is veel mogelijk. Heeft u naast het eten niet genoeg bestek en glazen in huis? Naast het bezorgen van de gerechten aan huis, kunnen wij ook bestek, borden, glazen en drank leveren. Geeft u een feestje? Wij hebben de mogelijkheid om het gehele feest bij uw thuis klaar te zetten. Van eten tot drinken en van servies tot partytent. Alles wordt weer opgehaald na de tijd.

Verschillende cateringmogelijkheden

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan omtrent catering. Buffetten zijn mogelijk vanaf 15 personen en de keuze is zeer divers. Bent op zoek naar Oer Hollandse stamppot of juist meer naar de Aziatische keuken? U vraagt en wij leveren. Geeft u een feestje en bent u op zoek naar verschillende soorten hapjes? Ook dat kunnen wij bij u thuis komen leveren. Onze chefs in Haaksbergen proberen uw wensen waar te maken doormiddel van heerlijke gerechten. Als er personen zijn met bepaalde dieetwensen, stemmen wij daar de gerechten op af. Dit dient u wel van tevoren duidelijk aan te geven.