Jug Theo
Image default
Auto's en Motoren

Slagen voor het motor theorie examen met 123-theorie is geen uitdaging meer

Slagen voor het motor theorie examen is een hele uitdaging. Het kost vaak weken voorbereiding, uren studeren, in slaap vallen over het theorieboek omdat het zo saai is en zakken voor het examen. Gelukkig is dit allemaal verleden tijd, dankzij 123-theorie!

Want wij hebben iets geniaals bedacht, al zeggen we het zelf. Een eendaagse cursus die je op een sublieme manier motortheorie leert, bijvoorbeeld bij onze cursus motortheorie Utrecht. En na de cursus, op dezelfde dag, doe je al het CBR theorie-examen. En slagen natuurlijk. Er is een reden waarom wij zo trots zijn op onze snelcursus, het slagingspercentage is torenhoog, bijna 100%.

Hoe leren we je zo snel motor theorie?

Hoe lukt het ons om je zo snel motor theorie te leren? Allereerst door je samen met andere cursisten te laten leren. Want samen leren is niet alleen leuker en gezelliger, het is ook veel effectiever. Je zit allemaal in hetzelfde schuitje, je zit op de cursus met hetzelfde doel. Dus je gaat er echt voor. Als jij of iemand anders gefrustreerd raakt, motiveren de andere cursisten je om door te gaan. Je leert ook extra van vragen of opmerkingen van anderen.

Ten tweede worden onze theorielessen gegeven door de beste docenten. Docenten die weten waar ze het over hebben en weten hoe ze de stof in je hoofd moeten krijgen. Docenten die de handigste, slimste en leukste geheugensteuntjes en tips voor je klaar hebben liggen. Docenten die ook weten hoe ze om moeten gaan met mensen met een taalachterstand, dyslexie, faalangst of concentratieproblemen. Zij hebben er geen enkele moeite mee.

Ten derde omdat we je laten oefenen met examens die sterk lijken op de CBR-examens. Dit is natuurlijk de beste voorbereiding. Omdat je door het oefenen vertrouwd raakt met de examens, zul je tijdens het echte examen niet zenuwachtig zijn.

Wanneer gaan we met jullie aan de slag?

Onze cursus is beschikbaar op verschillende locaties, altijd bij jou in de buurt. Enkele voorbeelden zijn de eendaagse cursus motortheorie Arnhem, theoriecursus Almere, theoriecursus Maastricht, theoriecursus Groningen. Waar en wanneer volg jij bij ons een dagcursus?

https://www.123-theorie.nl/